Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home AGENDA Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας (20/3), διοργανώνει μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στην πλατεία Συντάγματος (πλησίον του Μετρό) την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας (20/3),διοργανώνει μεγάλη δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στην πλατεία Συντάγματος (πλησίον του Μετρό) την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Οδοντίατροι και Νοσηλευτές των Εκπαιδευτικών Υγειονομικών Σταθμών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ηΚινητή Ομάδα Υγείας, θα βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος, για να επικοινωνήσουν στον κόσμο τα πλεονεκτήματα της υιοθέτησηςκαλών συνηθειών στοματικής υγιεινής, καθώς η καλή στοματική υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη γενική υγεία και ευεξία.
Σύμφωνα με νεότερες επιστημονικές μελέτες, το 90% του πληθυσμού θα εμφανίσει κάποια στοματική νόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Πολλές από τις νόσους του στόματος μπορούν να προληφθούν μέσω της συστηματικής φροντίδας του στόματος και των τακτικών επισκέψεων στον οδοντίατρο. Οι επισκέψεις στον οδοντίατρο, σε συνδυασμό με το σωστό βούρτσισμα των δοντιών και τον περιορισμό της ζάχαρης, της χρήσης καπνού και αλκοόλ,συμβάλουν στην καλή υγιεινή του στόματος.

 

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

233 εκατ. ευρώ για 58 μεγάλα έργα οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής...