Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home SLIDER ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ Άννας Μπουλντούμη(ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ) από την Σοφία Ζαχαράκη
SLIDERΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ Άννας Μπουλντούμη(ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ) από την Σοφία Ζαχαράκη

Για την προσφορά της στην εκπαίδευση και στην  κοινωνία του Πειραιά τιμήθηκε στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας, η κυρία Άννα Μπουλντούμη, από την UNESCO Πειραιά και Νήσων και τον Πρόεδρό της Ιωάννη Μαρωνίτη. Την βράβευση στην Ιδρύτρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μπουλντούμη, πραγματοποίησε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο ” Μαριάννα Βαρδινογιάννη”  της UNESCO Πειραιά και Νήσων .
Η κυρία Μπουλντούμη τιμήθηκε για το συνολικό της έργο ως Εκπαιδευτικός και Πρόεδρος επί σειρά ετών του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ως επιχειρηματίας και ιδρύτρια του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μπουλντούμη, καθώς και για το εθελοντικό έργο του “Όλοι για τον Πειραιά”. Η κ.Μπουλντούμη παρέλαβε το βραβείο παρουσία των παιδιών της και Διευθυντών του Ομίλου Μπουλντούμη, Βασιλικής Μπουλντούμη Εκπαιδευτικού-Ψυχολόγουκαι Άγγελου-Ιωάννη Μπουλντούμη Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Πειραιάκαθώς και του προσωπικού του Ομίλου το οποίο σταθερά στηρίζει επί σειρά ετών.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο της, από την κυρία Ζαχαράκη, η κυρία Μπουλντούμη, τόνισε μεταξύ άλλων: ” Αγαπητέ Γιάννη, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε, γιατί στο πρόσωπό μου τιμάτε όλες τις γυναίκες, που μπορούν να δημιουργούν οικογένεια, μπορούν να ξεχωρίζουν ως επιχειρηματίες, μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία και στην πόλη. Διότι οι γυναίκες μπορούν και να υπηρετούν πολλαπλούς ρόλους. Το βραβείο αυτό θα είναι ξεχωριστό για μένα και η μέρα αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη και στην καρδιά μου. Και πάλι σας ευχαριστώ”.
Από τη μεριά τους οι εργαζόμενοι του Ομίλου τόνισαν ότι βράβευση της κυρίας Μπουλντούμη από την Υπουργό Οικογένειας, επιβεβαιώνει και μια άλλη πρακτική της. Ότι πέρα από την δική της οικογένεια έχει ως φιλοσοφία της και ως στάση ζωής τη δημιουργία μιας μεγαλύτερης οικογένειας. Και αυτή είναι η οικογένεια των εργαζομένων στις επιχειρήσεις της.  γιατί καθημερινά με την συμπεριφορά σας αποτελεί  παράδειγμα μίμησης για όλους.

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟΝ CAPT ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Το American BC University Business and Theology απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου...