Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024
Home AGENDA St.Nicholas Business Club:“Leading in Challenging Times: Practical Tools for Business Excellence”
AGENDASLIDER

St.Nicholas Business Club:“Leading in Challenging Times: Practical Tools for Business Excellence”

SAINT NICHOLAS  BUSINESS  CLUB
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00-21:00, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της εμβληματικής μας λέσχης και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων DNV, Σεμινάριο με θέμα: “Leading in Challenging Times: Practical Tools for Business Excellence” με ομιλητή τον διακεκριμένο International Professional Learning & Development Strategist και Trainer, κ. Spyros Kottoris.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση, των Επιχειρηματιών, των CEOs, καθώς επίσης και των Managers με στρατηγικές δράσεις, πρακτικές και εργαλεία με στόχο την καθοδήγηση προς την αριστεία, μέσα στο πολύπλοκο και απρόβλεπτο επιχειρηματικό σύγχρονο κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου από την εταιρεία Conferia Learning & Development, το οποίο μπορούν να προσθέσουν στο βιογραφικό τους σημείωμα.
Προς ενημέρωσή σας, ο κύριος Spyros Kottoris είναι International Professional Learning & Development Strategist και Trainer και έχει εργαστεί σε απαιτητικά projects, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Μέση Ανατολή. Έχει άνω των 20 ετών εμπειρία στον τομέα της Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, έχοντας δημιουργήσει λύσεις εκπαίδευσης για περισσότερες από 120 εταιρείες και οργανισμούς σε 12 χώρες.
Συνεργάζεται με μεγάλους οργανισμούς όπως η PwC Academy SEE και ο International Compliance Association στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα ως ICF Certified Coach έχει εκτενή εμπειρία στην υποστήριξη και ενδυνάμωση υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών, στοχεύοντας στην εξέλιξη της αυτεπίγνωσής τους και την ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα οδηγήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους επιτυχία.
Είναι ο Ιδρυτής της εταιρείας Conferia Learning and Development, με αντικείμενο την ανάπτυξη δεξιοτήτων (upskilling και reskilling) υποστηρίζοντας εργασιακά περιβάλλοντα που επενδύουν στην Τεχνητή Νοημοσύνη, τη Βιωσιμότητα (ESG) και την Καινοτομία.
Προς ενημέρωσής σας, με το πέρας του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη βραδιά μελών-Thank God It’s Friday, κατά την διάρκεια της οποίας θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε το bar της λέσχης μας και να απολαύσετε ένα ποτό, ή κρασί, καθώς επίσης και εξαιρετικό finger food με συνοδεία μουσικής, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις με τα υπόλοιπα μέλη.
Όσον αφορά τις βραδιές μελών-Thank God It’s Friday, αξίζει να σημειωθεί ότι, θα πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα και ημέρα Παρασκευή και ουσιαστικά θα είναι αφιερωμένες στα μέλη, προκειμένου να αναπτύξουμε ισχυρούς φιλικούς και επαγγελματικούς δεσμούς ανάμεσά μας.

Related Articles

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά: Εγκαίνια της “Armonia Generosa”του Κωνσταντίνου Παπαργύρη

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00 σας περιμένουμε στα εγκαίνια...

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ: Πασχαλινό παζάρι

Σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό Παζάρι του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος!  Ημερομηνίες: 20 & 21...

CALIFORNIA DREAMING-Παράταση παραστάσεων

Παράταση παραστάσεων Μετά την επιτυχία που σημείωσε το «California Dreaming 20 χρόνια...

Θεσμικό πλαίσιο και δημιουργία κουλτούρας κατά της Βίας και της Παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας

Πρόσκληση ΕΣΠ σε Ημερίδα με θέμα «Θεσμικό πλαίσιο και δημιουργία κουλτούρας κατά...