Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου στις 30 Most Powerful Women του Fortune Greece για το 2024
ΕΛΛΑΔΑ

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου στις 30 Most Powerful Women του Fortune Greece για το 2024

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ συμμετείχε χθες στο Most Powerful Women Summit 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η κα Εφραίμογλου στην ομιλία της τόνισε ότι “Στο νέο περιβάλλον που συνδυάζει τον φυσικό και το ψηφιακό κόσμο στο οποίο καλούμαστε να συμπεριλάβουμε και τη βιωσιμότητα, αναδεικνύονται πολλές προκλήσεις όπως η υιοθέτηση νέου μοντέλου ανάπτυξης, η δημιουργία μόνιμης ευμάρειας και μίας ανθεκτικής, συμπεριληπτικής, δίκαιης κοινωνίας, η δημιουργία ίσων ευκαιριών στην αγορά εργασίας και η αποτροπή του ψηφιακού διχασμού.

Στο ΕΒΕΑ και στο ΕΕΔΕΓΕ εργαζόμαστε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της αύξησης της  συμμετοχής των γυναικών στο επιχειρείν. Εστιάζουμε στην παροχή πρακτικής καθοδήγησης στις επιχειρήσεις για να προωθήσουν την πολυμορφία των φύλων και την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στα διοικητικά τους συμβούλια. Επενδύουμε στη στήριξη γυναικείων καινοτόμων ομάδων στη Θερμοκοιτίδα μας και εκπαιδεύουμε χιλιάδες άνεργες γυναίκες σε επαγγέλματα του μέλλοντος, και σε κλάδους, που οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται» ανέφερε η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Related Articles

ΥΝΑΝΠ: Θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e – Ναυλοσύμφωνο”

Θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e – Ναυλοσύμφωνο” – Το μοναδικό ψηφιακό εργαλείο...

Επικαιρότητα 16ης Ιουλίου

ΕΘΝΙΚΑ Brain drain: Πώς τράπηκαν σε φυγή από την Ελλάδα πάνω από...

Επικαιρότητα 17ης Ιουλίου

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Στην εφημεριδα Δημοκρατια: Ο Μητσοτακης απέσυρε από τα ελληνικά νησιά...

Θάνατος άντρα στη Σαλαμίνα

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Σύμης προέβησαν...