Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές EBEN GR 2024
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές EBEN GR 2024

Η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του  ΕΒΕΝ GR πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Τρίτη  26/3/24 στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας ENTERPRISES SHIPPING & TRADING S.A. στην Γλυφάδα. Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης έγινε εκτενής αναφορά  στον προγραμματισμό νέων δράσεων του EBEN GR και του AMBASSADORS CLUB OF EBEN για το 2024. Στην συνέχεια διεξήχθησαν εκλογές σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Ανάμεσα στις δράσεις που έχουν προγραμματισθεί περιλαμβάνονται και οι παρακάτω.

EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK CONFERENCE | 29-31 ΜΑΪΟΥ 2024

Το EBEN GR ανέλαβε την διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου EUROPEAN BUSINESS ETHICS NETWORK CONFERENCE με θέμα “BUSINESS ETHICS & ESG”. Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 29 έως 31 ΜΑΙΟΥ 2024 στο The American College of Greece. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν Ακαδημαϊκοί και Στελέχη καθώς  και Ομιλητές διεθνώς καταξιωμένοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Πληροφορίες και συμμετοχές  www.eben.gr  | LinkedIn

 

RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS 2024 | 29 ΜΑΪΟΥ 2024

Το ετήσιο gala RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE AWARDS για την βράβευση των μελών του ΕΒΕΝ GR με βάση τη βαθμολογία που έλαβαν, θα πραγματοποιηθεί στις 29 ΜΑΪΟΥ 2024 στον πλωτό χώρο εταιρικών εκδηλώσεων PLOES EVENTS. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έχουν ήδη προγραμματισθεί events με θέμα το σύγχρονο management. Πληροφορίες και συμμετοχές www.eben.gr   | LinkedIn

 

AMBASSADORS CLUB OF EBEN

Ενεργοποίηση του AMBASSADORS CLUB OF EBEN που προγραμματίζει εκδηλώσεις και συνέργειες των μελών του.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2024-2027

Τα μέλη που εξελέγησαν από τις εκλογές προχώρησαν σε συγκρότηση σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΒΕΝ GR

 

Αντώνης Γκορτζής – Πρόεδρος,
Απόλλων Καρακαλάς – Αντιπρόεδρος
Τζελίνα Καρελλά – Γενική Γραμματέας
Ιωάννης Μπερτσάτος – Ταμίας
Δημήτρης Πάτρας – Μέλος ΔΣ
Αντώνης  Σπανός – Μέλος ΔΣ
Βασίλης Φερεντούρος – Μέλος ΔΣ

Αναπληρωματικά μέλη
Ανδρέας Παμφύλου

Γεώργιος Πιερράκος

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του EBEN GR ευχαριστεί για ακόμα μια φορά όλους όσους υποστηρίζουν ενεργά την προσπάθεια του οργανισμού για διάδοση των αρχών και αξιών της Εταιρικής Κοινωνικής Yπευθυνότητας  και Επιχειρηματικής Ηθικής με σκοπό την ισόρροπη επίτευξη κερδοφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης .

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο του EBEN GR, τις κοινωνικές δράσεις του ACE και την πιστοποίηση RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE 2024 στο site www.eben.gr.

Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο “BUSINESS ETHICS & ESG” καθώς και στο ετήσιο GALA RME www.eben.gr   | LinkedIn

Με εκτίμηση

Αντώνης Γκορτζής – Πρόεδρος EBEN GR

Τζελίνα Καρελλά  –  Γεν. Γραμματέας EBEN GR

 

To EBEN στην Ελλάδα

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, που εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

 

To EBEN στην Ευρώπη

Το EBEN είναι το πλέον ενεργό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής σήμερα στην Ευρώπη, το οποίο αριθμεί ήδη 18 χώρες – μέλη, μεταξύ των οποίων η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Ισπανία.

Το ΕΒΕΝ ιδρύθηκε το 2000 και είναι ήδη αναγνωρισμένο παγκοσμίως ως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής αντίληψης για την επιχειρηματική ηθική.

Στόχος του Ευρωπαϊκού Δικτύου είναι να διαδώσει το είδος της διοίκησης που βασίζεται σε αξίες, στην ηθική της ηγεσίας, αλλά και να αυξήσει τη γνώση για την ευθύνη που έχουν οι εταιρείες προς την κοινωνία.

Μακροπρόθεσμα στοχεύει στην καλλιέργεια μίας κοινωνίας επιχειρηματιών που ασπάζονται τις αξίες της επιχειρηματικής ηθικής, οι οποίοι θα γαλουχήσουν τις επόμενες γενιές επαγγελματιών και ακαδημαϊκών.

 

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προωθήσουμε την ηθική και την αριστεία στις επιχειρήσεις, να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις δεοντολογικές προκλήσεις στην παγκόσμια αγορά και να δώσουμε τη δυνατότητα διαλόγου για τον ρόλο των επιχειρήσεων στην κοινωνία.

 

 

Related Articles

Κώστας Λυμπουσάκης: Εκφράζουμε την πλειοψηφία των εταιρειών των ρυμουλκών και των ναυαγοσωστικών

Του Σάββα  Αθανασίου Διχασμένες είναι οι εταιρείες που διαχειρίζονται ρυμουλκά και ναυαγοσωστικά,...

Περιθώριο τουλάχιστον 2 ετών ζητούν οι πλοιοκτήτες των υπό ελληνική σημαία ρυμουλκών πλοίων

Παράταση προσαρμογής στα νέα δεδομένα Σειρά προβλημάτων στις διατάξεις του Κανονισμού περί...

Ευάγγελος Κορκίδης: Πασχαλινό…πορτοφόλι 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη Οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να πιέζουν τους...

Black Rope and Green Award Foundation partner to enhance safe and sustainable mooring

We are glad to become the newest Incentive Provider of Green Award Foundation‘s Network....