Κυριακή , 5 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου στις 30 Most Powerful Women του Fortune Greece για το 2024
ΕΛΛΑΔΑ

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου στις 30 Most Powerful Women του Fortune Greece για το 2024

Η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ συμμετείχε χθες στο Most Powerful Women Summit 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Η κα Εφραίμογλου στην ομιλία της τόνισε ότι “Στο νέο περιβάλλον που συνδυάζει τον φυσικό και το ψηφιακό κόσμο στο οποίο καλούμαστε να συμπεριλάβουμε και τη βιωσιμότητα, αναδεικνύονται πολλές προκλήσεις όπως η υιοθέτηση νέου μοντέλου ανάπτυξης, η δημιουργία μόνιμης ευμάρειας και μίας ανθεκτικής, συμπεριληπτικής, δίκαιης κοινωνίας, η δημιουργία ίσων ευκαιριών στην αγορά εργασίας και η αποτροπή του ψηφιακού διχασμού.

Στο ΕΒΕΑ και στο ΕΕΔΕΓΕ εργαζόμαστε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της αύξησης της  συμμετοχής των γυναικών στο επιχειρείν. Εστιάζουμε στην παροχή πρακτικής καθοδήγησης στις επιχειρήσεις για να προωθήσουν την πολυμορφία των φύλων και την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στα διοικητικά τους συμβούλια. Επενδύουμε στη στήριξη γυναικείων καινοτόμων ομάδων στη Θερμοκοιτίδα μας και εκπαιδεύουμε χιλιάδες άνεργες γυναίκες σε επαγγέλματα του μέλλοντος, και σε κλάδους, που οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται» ανέφερε η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Related Articles

Πασχαλινές ευχές του Βουλευτή Κώστα Κατσαφάδου

Τα Πάθη και η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας είναι οδηγός Ελπίδας, Αγάπης...

Μιχάλης Λιβανός: Φέτος το Πάσχα ας μεταδώσουμε ο ένας στον άλλον καλοσύνη, κατανόηση και αγάπη

Φέτος το Πάσχα εκτός από το Άγιο Φως της Αναστάσεως του Κυρίου,...

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Υπουργείο Υγείας συνήψαν Μνημόνιο Συνεργασίας και Αλληλοϋποστήριξης

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν την Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, το Υπουργείο Υγείας...

Propeller Club of Piraeus: επίσκεψη στο Διεθνές Propeller Club στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω των συναντήσεων που πραγματοποιήσαν στη Νέα Υόρκη για σκοπούς του...