Δευτέρα , 14 Σεπτέμβριος 2026
Home AGENDA Μουσικό Κέντρο Πειραιά: εκδηλώσεις για τα 30 έτη λειτουργίας του
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

Μουσικό Κέντρο Πειραιά: εκδηλώσεις για τα 30 έτη λειτουργίας του

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια από την ίδρυσή του και με αφορμή το επετειακό αυτό γεγονός, ξεκινάμε ένα πρώτο κύκλο εκδηλώσεων. Έτσι, την προσεχή Δευτέρα, 8 Απριλίου, διοργανώνουμε στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, μια εικαστική και μουσική εκδήλωση.
Πίνακες του δικηγόρου – μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και ζωγράφου Νίκου Χαραλαμπίδη,
εκτίθενται στην Πινακοθήκη ενώ θα ερμηνευθούν στον χώρο μουσικές συνθέσεις που συνδέονται ή και περιγράφουν τις εικαστικές δημιουργίες του ζωγράφου.
Οι πίνακες του Νίκου Χαραλαμπίδη θα εκτεθούν τη Δευτέρα 8 Απριλίου από τις 19:00 και μετά. Στις 20:00 θα γίνει παρουσίαση των έργων από τον ίδιο τον ζωγράφο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συναυλία από μουσικά σύνολα του ΠΜΚΠ.
Συμμετέχουν οι Μουσικοί: Σταυρούλα Μέντη, Ζήσιμος Σουλκούκης, Μαρία Γκόλγκαρη, Κλεοπάτρα Δαρδάλη, Ιάσονας Μανούσος, Βασιλεία Καλλίτση και Μαριάννα Κακαβά.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Related Articles

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 16 Σεπτεμβρίου-Τι διεκδικεί

Στάσης εργασίας στην Αττική την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2026, από τις 12:00...

BIMCO Training Charters

Time Charters Masterclass 29-30 September, Hamburg The BIMCO Masterclass is designed to...

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ: “Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2026”

🏛️Διασώζοντας τη Μνήμη: Η Πολιτισμική Κληρονομιά των Πολέμων και των Αγώνων του...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ στο UTech Lab

  Στον κύκλο 5 εργαστηρίων Roblox Game Makers 1: The Lost Treasure...