Τρίτη , 21 Μάιος 2024
Home AGENDA 9th Mediterranean Yacht Show- Nafplio
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

9th Mediterranean Yacht Show- Nafplio

Το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ναυπηγών με την καθοριστική υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ως ένα από τα πιο σημαντικά και σημαντικά γεγονότα στην ετήσια ατζέντα του yachting.

MEDYS 2023

Έχοντας αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα για τους επαγγελματίες του κλάδου, το 8ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS) έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, ως οικοδεσπότης της μεγαλύτερης έκθεσης ναύλωσης σκαφών με πλήρωμα στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση έχουν σκάφη μήκους 24 μέτρων και άνω, καθιστώντας τη MEDYS τη μοναδική κλαδική εκδήλωση παρόμοιας εμβέλειας στην Ελλάδα που απευθύνεται αποκλειστικά στο ανώτερο τμήμα του πολυτελούς yachting. Στη φετινή Έκθεση έδωσαν το παρόν 92 σκάφη με αθροιστικό LOA 3,5 χιλιομέτρων, με λίστα αναμονής (λόγω περιορισμένου χώρου στο λιμάνι του Ναυπλίου) που ξεπέρασε τα νούμερα κάθε προηγούμενης χρονιάς. Για να κατανοήσουμε πλήρως το μέγεθος του MEDYS, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων γιοτ ξεπερνούσε κατά πολύ αυτόν των συγκρίσιμων παραστάσεων.

Εγγραφή: https://www-mediterraneanyachtshow-gr.

Δείτε περισσότερα: https://www.mediterraneanyachtshow.gr/

 

Related Articles

Επικαιρότητα 17ης Μαΐου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας, 17 (4) Μαΐου 1914 – Αυτονομία της...

Επικαιρότητα 18ης Μαΐου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η Μάχη των Δολιανών, 18 Μαΐου 1821 – Εκεί που ο...

Επικαιρότητα 19ης Μαΐου

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Οι άγνωστες «Θερμοπύλες» του ποντιακού ελληνισμού Η κόλαση στον Άγιο Γεώργιο...

Μηχανική βλάβη Φ/Γ πλοίου εμπορευματοκιβωτίων στον Πειραιά

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κερατσινίου, για μηχανική...