Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.και TESCOMHELLAS: Επανάσταση στις λύσεις ναυτιλιακού και βιομηχανικού αυτοματισμού
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.και TESCOMHELLAS: Επανάσταση στις λύσεις ναυτιλιακού και βιομηχανικού αυτοματισμού

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., μια πρωτοπόρος δύναμη στον τομέα της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και του ενεργειακού αυτοματισμού, προχώρησε επίσημα στη σύναψη ενός στρατηγικού Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) με την TESCOM HELLASέναν φημισμένο κατασκευαστή συστημάτων σταθεροποίησης τάσης και αδιάλειπτης ισχύος. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την προώθηση των λύσεων αυτοματισμού στους τομείς της ναυτιλίας και της βιομηχανίας.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας εδραιώνει τη συνεργασία μεταξύ δύο ηγετικών στελεχών του κλάδου, έτοιμων να παρέχουν προϊόντα αιχμής και εξατομικευμένες λύσεις για να ανταποκρίνονται στα εξελισσόμενα πρότυπα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η CMA D. ARGOUDELIS&COS.A. θα λειτουργεί ως διανομέας των προϊόντων της TESCOM HELLAS, συμπεριλαμβανομένων των UPS, Solar Inverter, Rack Cabinet, AVR, Γεννήτριες και των αντίστοιχων λύσεων τους, στις ναυτιλιακές και βιομηχανικές αγορές.

Η TESCOM HELLAS, θυγατρική του ομίλου DMY, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας από την ίδρυσή της το 2007. Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα κατασκευής και την ενεργειακή απόδοση, η TESCOM HELLAS προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιημένων λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων σε οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, οι κ.κ. Ιωάννης και Νικόλαος Αργουδέλης, Ιδιοκτήτες και Διευθύνοντες Σύμβουλοι της CMA, δήλωσαν: ” Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την TESCOM HELLAS για να προσφέρουμε απαράμιλλες λύσεις αυτοματισμού στους πελάτες μας. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της TESCOM στη σταθεροποίηση της τάσης και στα συστήματα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των θαλάσσιων και βιομηχανικών λειτουργιών.

Επίσης, ο Χρήστος Μαυρομάτης, Γενικός Διευθυντής της TESCOM HELLAS, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, τονίζοντας την κοινή τους δέσμευση για καινοτομία και ικανοποίηση των πελατών. “Αυτή η συνεργασία με την CMA D. ARGOUDELIS&COS.A. σηματοδοτεί μια στρατηγική ευθυγράμμιση των βασικών μας αξιών και στόχων.Μαζί, θα παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας και θα ωθούν τον κλάδο προς τα εμπρός.

Σχετικά με την CMA D. ARGOUDELIS& COS.A.

Η CMA D. ARGOUDELIS&COS.A. είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των θαλάσσιων, βιομηχανικών και ενεργειακών αυτοματισμών, η οποία προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 35 χρόνια.

Ακολουθώντας το όραμά της για ανάπτυξη και καινοτομία, η CMA έχει γίνει γρήγορα ένας από τους βασικούς παίκτες στον τομέα των αυτοματισμών. Αρχικά, οι υπηρεσίες της αφορούσαν κυρίως επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες στα μεγαλύτερα ναυπηγεία της εγχώριας ναυτιλιακής αγοράς, αλλά αργότερα επεκτάθηκε στο εξωτερικό, εδραιώνοντας έτσι την αξία της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 από τον γνωστό αμερικανικό νηογνώμονα ABS για τον σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση, εμπόριο και πώληση ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών, πνευματικών, υδραυλικών εξαρτημάτων, πλακετών και συστημάτων αυτοματισμού στην αγορά της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και της ενέργειας. Επίσης, η CMA πρόσφατα κατάφερε να  πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα των ISO 22301:2019 & ISO 27001:2013 από την EUROCERT, τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία πιστοποιήσεων.

Η CMA είναι επίσης μέλος μεγάλων παγκόσμιων ενώσεων στη ναυτιλιακή αγορά για την προμήθεια των προϊόντων της.

Για περισσότερες πληροφορίες, CMA Δ. ΑΡΓΟΥΔΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε, Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας, Κα Γεωργίου Κατερίνα, Τηλ.  +30210 4615 831 Εσωτ. (#342), Φαξ: +30210 4615 832, email:k.georgiou@cmagreece.com και ιστοσελίδα www.cmagreece.com.

Related Articles

Β.Κορκίδης: Το εαρινό «Ευρωβαρόμετρο» δείχνει τον Δείκτη Επιχειρηματικού Κλίματος των ΜμΕ σε επίπεδα ύφεσης

Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., Βασίλης Κορκίδης ενημέρωσε για την παρουσίαση που έγινε...

Χρήστος Στυλιανίδης από το Λιμάνι του Πειραιά: «Η ασφάλεια της ακτοπλοΐας μας πάνω απ’ όλα»

Η επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη στο λιμάνι...

Επίσκεψη της Π.Ο.Β.Α.Σ. στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Επίσκεψη της Π.Ο.Β.Α.Σ. στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με την...

PHOENIX REGISTER OF SHIPPING- Easter Holiday Notice

Easter Holiday Notice We would like to inform you that our Organization...