Παρασκευή , 10 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ YACHTING FINANCE
ΝΑΥΤΙΛΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

YACHTING FINANCE

 

Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία της UPyachting Management Plc

 

Με αφορμή το East Med Yacht Show στον Πόρο και το Mediterranean Yacht Show στο Ναυπλιο, η UPyachting Management Plc παρουσιάζει επίσημα τα νέα της Χρηματοδοτικά εργαλεία. Αξιολογώντας την βιωσιμότητα του Project σας προσφέρει 3 χρηματοδοτικές λύσεις :

 

* EQUITY YACHTING FINANCE

Επενδύουμε κατευθείαν στο Yachting project σας, προσφέροντας δικά μας κεφαλαία, αποκτώντας μετοχικό μερίδιο στο υπό επένδυση Yacht σας.

 

* DEBT LOAN FINANCE

Δανειοδοτούμε το Project σας σε Syndication με συνεργαζόμενο με εμάς Yachting Fund, υπο την προυπόθεση οτι το 50% του EBITDA σας καλύπτει τόκους, ενώ το κεφάλαιο αποπληρώνεται με Balloon Payment στο τέλος της χρηματοδοτικής περιόδου.

 

* LIQUIDITY FINANCE

Αξιολογούμε την πιθανή μερική ή ολική εξαγορά του σκάφους σας, με αντίτιμο μετοχές της εισηγμένης μας στο χρηματιστηριο εταιρείας, επιτρέποντας σας να εισφέρετε έναντι μετοχών μέρος ή όλο το  σκάφος σας στην ιδιοκτησία μας.

Στην Συνέχεια έχετε την εναλλακτική να διακρατήσετε τισ μετοχές μας και να λαμβάνετε μερίσματα απο ένα ευρύτερο Yachting χαρτοφυλάκιο, ή να τις πουλήσετε στο Χρηματιστήριο και να αποκτήσετε μετρητά.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίσετε ρευστότητα και μερική ή ολική έξοδο απο την αρχική σας επένδυση.

 

H UPyachting Management Plc, είναι μια εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο Κύπρου, που ειδικεύεται στην Παροχή Yachting Finance και Επενδύσεων μέσω Εξαγορών & Συγχωνεύσεων.  

Αντλώντας κεφάλαια απο το Χρηματιστήριο, προσκαλούμε κάθε φορά που εντοπίζουμε μια ευκαιρία, θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές να επενδύσουν μέσω της εισηγμένης μας, σε ώριμα επιχειρηματικά σχέδια ή ακόμα και σε Startups.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει από ένα Pool of Investors commitments και allocation διαθέσιμων κεφαλαίων, προβαίνουμε για κάθε μας επένδυση σε μερική άντληση αυτών των κεφαλαίων, με ΑΜΚ στην εισηγμένη μας εταιρεία, η οποία με την σειρά της επενδύει στο Project με την μορφή Εξαγοράς, Συγχώνευσης, ή απλής ιδιωτικής τοποθέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήματα χρηματοδότησης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.UPyachting.eu

Best Regards

THEODORE CHOULIARAS 

CEO 

Related Articles

Palau International Ship Registry participates at Posidonia 2024

The Palau International Ship Registry (PISR) is excited to announce its participation...

Τα Ποσειδώνια 2024 παρουσιάζουν το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμά τους

Τα Ποσειδώνια 2024 παρουσιάζουν το πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμά τους Κορυφαίοι ειδικοί του...

<ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ>τον Οκτώβριο στον Πειραιά

Με διεθνή και πάλι  συμμετοχή και 30  κορυφαίους ομιλητές από τους μεγαλύτερους ...