Τετάρτη , 24 Ιούλιος 2024
Home AGENDA Mobile & IoT Connected World 2024
AGENDA

Mobile & IoT Connected World 2024

Mobile Connected World 2024

Α Smart & Safe World

26 Ιουνίου 2024 – Wyndham Grand Athens

Δωρεάν Εγγραφή

Το Mobile & IoT Connected World 2024, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Wyndham Grand Athens από την Smart Press με υποστηρικτικό πυλώνα το Security Manager, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς των εξελίξεων, πλατφόρμα ενημέρωσης και τόπος δικτύωσης με την τεχνολογική κοινότητα που σχετίζεται με τις Έξυπνες Πόλεις και την Πολιτική Προστασία!

 

Υπάρχουν 10 σημαντικοί λόγοι για να δηλώσετε συμμετοχή !

Πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας, με ένα κλικ και εντελώς δωρεάν από εδώ!  https://mwc.gr/14o-mobile-amp-connected-world-2024/forma-eggrafis/

 

1. Εξερευνήστε το Μέλλον των Έξυπνων Πόλεων

Πώς θα είναι οι πόλεις του μέλλοντος; Ανακαλύψτε πώς η τεχνολογία IoT και η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνουν τις πόλεις σε έξυπνους, βιώσιμους και αποδοτικούς χώρους. Μάθετε για τα ευφυή συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις καινοτόμες λύσεις για βελτίωση της καθημερινής ζωής.

2. Ζήστε την Επανάσταση του 5G

Το 5G δεν είναι απλώς ταχύτερο internet – είναι μια επανάσταση που θα αλλάξει τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε. Δείτε πώς το 5G SA, που έφτασε και στη χώρα μας, θα φέρει στο προσκήνιο νέα επιχειρηματικά μοντέλα και καθηλωτικές εμπειρίες επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, μετασχηματίζοντας τη βιομηχανία και τις καθημερινές μας συνήθειες.

3. Τεχνολογίες Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στην πολιτική προστασία και τη διαχείριση κρίσεων. Μάθετε πώς χρησιμοποιούνται τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης, τα drones και η ρομποτική για να αντιμετωπιστούν οι φυσικές καταστροφές. Δείτε πώς οι αισθητήρες και οι αλγόριθμοι συμβάλλουν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση κρίσεων.

4. Mobile Business του μέλλοντος

Μπείτε στον κόσμο του mobile economy και δείτε πώς οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν την mobile τεχνολογία για να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες στους πελάτες τους. Εξερευνήστε τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι εξελίξεις στο 5G και το Internet of Things για την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων.

5. Έξυπνες Συσκευές και IoT στην Καθημερινή Ζωή

Ανακαλύψτε πώς οι έξυπνες συσκευές και το Internet of Things (IoT) αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε. Μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις στις συνδεδεμένες συσκευές που κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη, αποδοτική και διασκεδαστική. Από έξυπνα σπίτια έως wearable τεχνολογίες, δείτε πώς το IoT ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μας.

6. Εφαρμογές AI στην Καθημερινή Ζωή

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι παντού – από τους προσωπικούς βοηθούς που βρίσκονται στις συσκευές μας μέχρι τις εφαρμογές που ενισχύουν την απόδοση των επιχειρηματικών λειτουργιών. Δείτε πώς οι νεότερες καινοτομίες στο AI βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας και του επιχειρείν.

7. Βιώσιμη Ανάπτυξη και Τεχνολογία

Ανακαλύψτε πώς η τεχνολογία προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη και βοηθά στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προκλήσεων. Μάθετε για τις τεχνολογίες που βελτιώνουν τη διαχείριση των πόρων και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα, συμβάλλοντας σε έναν πιο πράσινο πλανήτη και στην επίτευξη των παγκόσμιων περιβαλλοντικών στόχων.

8. Κυβερνοασφάλεια και Προστασία Δεδομένων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στην κυβερνοασφάλεια και την προστασία δεδομένων. Μάθετε πώς να προστατεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις επιχειρηματικές σας πληροφορίες από κυβερνοεπιθέσεις. Ανακαλύψτε σύγχρονες λύσεις και βέλτιστες πρακτικές για την ενίσχυση της ασφάλειας στον ψηφιακό κόσμο και την αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών.

9. Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Καινοτομία

Μάθετε πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός οδηγεί στην καινοτομία και την ανάπτυξη. Δείτε παραδείγματα επιτυχημένων περιπτώσεων από διάφορους κλάδους και ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

10. Εμπνευστείτε από τους leaders της Βιομηχανίας

Συναντήστε κορυφαίους επαγγελματίες και leaders της βιομηχανίας που θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους. Ακούστε πώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και αξιοποιούν τις ευκαιρίες στην εποχή του IoT, της τεχνητής νοημοσύνης και της mobile τεχνολογίας.
Δείτε το Πρόγραμμα

Related Articles

ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ: Προκήρυξη φωτογραφικού διαγωνισμού: «Θάλασσα. Από το Αιγαίο στο Ιόνιο»

Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη προκηρύσσει φωτογραφικό διαγωνισμό στο πλαίσιο της δράσης «Η...

YES FORUM: Γνώρισε την Apollonia Lines!

Γνώρισε την Apollonia Lines! George Alexandratos  Σήμερα παρουσιάζουμε την ιστορία της Apollonia...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 10η μέρα ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΕΨΗΣ – ΤΕΧΝΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ! ΠΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ; 10η μέρα ΦΕΣΤΙΒΑΛ...

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας-STAND UP COMEDY SPECIAL

STAND UP COMEDY SPECIAL Την Τετάρτη 31 Ιουλίου στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...