Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ H CMA D. ARGOUDELIS&CO S.A.ενισχύει την ομάδα Poseidon του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ως Χρυσός Χορηγός
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

H CMA D. ARGOUDELIS&CO S.A.ενισχύει την ομάδα Poseidon του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ως Χρυσός Χορηγός

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υποστήριξή της ως Χρυσός Χορηγός στην ομάδα POSEIDON του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η στρατηγική αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τόσο οικονομική όσο και την υποστήριξη μέσω υπηρεσιών του ερευνητικού και εκπαιδευτικού έργου της ομάδας Poseidon με τίτλο: “Συμμετοχή ενός πειραματικού αυτοκινήτου σε διεθνείς διαγωνισμούς οικονομίας- Poseidon”. Η πρωτοβουλία αυτή επικεντρώνεται στον πλήρη σχεδιασμό και την κατασκευή ενός καινοτόμου ηλεκτρικού αυτοκινήτου χαμηλής κατανάλωσης, το οποίο θα λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς υψηλού κύρους μεταξύ πανεπιστημιακών ομάδων παγκοσμίως.

Ως Χρυσός Χορηγός, η CMA θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας Poseidon, στον ιστότοπο, στον ρουχισμό, στα πανό και στις έντυπες διαφημιστικές προβολές. Το λογότυπο του χορηγού θα εμφανίζεται με υπερηφάνεια στο ίδιο το όχημα και ένα όχημα της ομάδας θα διατίθεται για εκδηλώσεις του χορηγού. Επιπλέον, η CMA θα αποκτήσει προβολή μέσω της παρουσίας της ομάδας σε σχετικές εκδηλώσεις του κλάδου.

Η ομάδα Poseidon Team είναι μια δυναμική ερευνητική ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, η οποία ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή μονοθέσιων οχημάτων. Η ομάδα ξεκίνησε το 2012 με δύο φοιτητές μηχανολογίας και το έργο τους, Trireme. Με την πάροδο των ετών, η ομάδα έχει συμμετάσχει σε αξιόλογους διαγωνισμούς όπως το SHELL ECO-MARATHON και έκανε το ντεμπούτο της στη FormulaStudent East 2023 στην κατηγορία των οχημάτων καύσης. Τώρα ετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η ομάδα Poseidon Team έχει αναπτύξει μέχρι σήμερα διάφορα οχήματα   

Dominator 1 και Dominator 2: Πρώιμα μοντέλα που αντιμετώπισαν κατασκευαστικές προκλήσεις και δεν πέτυχαν καταγεγραμμένες επιδόσεις.      RENA: Διαγωνίστηκαν για τέσσερα χρόνια, συγκεντρώνοντας βασικά δεδομένα που ενημέρωσαν για το σχεδιασμό και την κατασκευή του επόμενου μοντέλου.

ORCA: Βραβεύτηκε τόσο για το σχεδιασμό όσο και για τις επιδόσεις στην πίστα, σημειώνοντας το Πανελλήνιο Ρεκόρ στην κατηγορία Πρωτότυπο Ηλεκτρικό με Μπαταρία.

ORION: Το πρώτο όχημα FormulaStudent της ομάδας, συμμετείχε στη FormulaStudent East 2023, 10η θέση στην κατηγορία των οχημάτων εσωτερικής καύσης.

Η χορηγία της CMA θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα Poseidon να διευρύνει τα όρια της καινοτομίας και της βιωσιμότητας στην αυτοκινητοβιομηχανία, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή.

Related Articles

Β. Κορκίδης: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα ενισχύοντας ευάλωτα νοικοκυριά και στηρίζοντας επιχειρήσεις»

Από τον  Βασίλη  Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Τρία μέτρα ως...

MOORE GREECE: the first international accountancy network to become a member of the Mindful Business Charter

We are delighted to announce that we are the first international accountancy...

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 110 + 1 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Ισχυρή στήριξη της νέας γενιάς από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, το ύψος...