Δευτέρα , 22 Ιούλιος 2024
Home SLIDER MEGA BROKERS | 9η Συνεχής Πρώτη Θέση στην GROUPAMA Ασφαλιστική
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MEGA BROKERS | 9η Συνεχής Πρώτη Θέση στην GROUPAMA Ασφαλιστική

Η MEGA Brokers, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης διατηρεί για 9η συνεχή χρονιά την ηγετική της θέση στην GROUPAMA Ασφαλιστική, κατακτώντας την 1η θέση σε Χαρτοφυλάκιο για το έτος 2023.

Η διάκριση αυτή αποτελεί απόδειξη της παροχής υψηλού επιπέδου ασφαλιστικών υπηρεσιών και εξειδικευμένης εξυπηρέτησης της MEGA Brokers.

Η παραλαβή του βραβείου από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της MEGA Brokers, κ.κ. Γιάννη και Τάσο Χατζηθεοδοσίου, από τον κ. Χρήστο Κάτσιο, Γενικό Διευθυντή και τον κ. Ευάγγελο Οικονομόπουλο, Εμπορικό Διευθυντή της GROUPAMA Ασφαλιστικής, επισφραγίζει την άψογη συνεργασία και την κοινή δέσμευση για αμοιβαία ανάπτυξη.

 

Σχολιάζοντας την επιτυχία, ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που διατηρούμε την ηγετική μας θέση στην GROUPAMA Ασφαλιστική για 9η συνεχή χρονιά. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα ολόκληρης της ομάδας μας συνεργατών και διοικητικού προσωπικού, η οποία εστιάζει στην παροχή άριστων υπηρεσιών στους πελάτες μας. Ευχαριστούμε θερμά την GROUPAMA Ασφαλιστική για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της, καθώς και τους συνεργάτες μας για την πολύτιμη συμβολή τους στην κοινή μας επιτυχία.”

 

 

Related Articles

Η Vitex A.E. προσλαμβάνει υπάλληλο γραφείου

Η Vitex A.E. είναι η μεγαλύτερη Ελληνικής ιδιοκτησίας βιομηχανία οικοδομικών χρωμάτων. Οι...

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ξεκινάμε τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου, ελεύθερου δημόσιου χώρου, που αλλάζει την εικόνα της Αττικής”

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ξεκινάμε τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου, ελεύθερου δημόσιου χώρου, ενός εμβληματικού...

Β. Κορκίδης: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα ενισχύοντας ευάλωτα νοικοκυριά και στηρίζοντας επιχειρήσεις»

Από τον  Βασίλη  Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Τρία μέτρα ως...

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...