Σάββατο , 11 Ιούλιος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τους Ειδικούς Φρουρούς της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ

Βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τους Ειδικούς Φρουρούς της ΕΛ.ΑΣ.

Με την απονομή μίας τιμητικής πλακέτας το Σωματείο Ειδικών Φρουρών είπε το δικό της «ευχαριστώ» στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την προσφορά του Ε.Ε.Α. σε επιχειρησιακές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. όπως η ΔΙΑΣ, η ΟΠΚΕ και η ΔΡΑΣΗ, με τη δωρεά αιμοστατικών επιδέσμων (τουρνικέ) αλλά και τη γενικότερη στήριξη του Επιμελητηρίου στο έργο των αστυνομικών για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Η εκδήλωση έγινε σε αίθουσα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.) το απόγευμα της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου 2024.

Την πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών και Ειδικών Φρουρών Βαγγέλης Ντούμας, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Στράτου Μαυροειδάκου.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ευχαρίστησε το προεδρείο της Ομοσπονδίας τονίζοντας ότι «αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα. Η δωρεά είναι του Επιμελητηρίου και αποτελεί ένα δείγμα εκτίμησης στο έργο που προσφέρετε στην κοινωνία. Αισθανθήκαμε ιδιαίτερα υπερήφανοι όταν μάθαμε ότι τα τουρνικέ που δωρίσαμε στους μάχιμους αστυνομικούς έσωσαν ζωές. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος σας καθώς δεν μπορεί να υπάρχει επιχειρηματικότητα χωρίς ασφάλεια. Για αυτό το λόγο δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας».

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. υπενθύμισε ότι στο πρόσφατο παρελθόν το Επιμελητήριο είχε τιμήσει τον Έλληνα αστυνομικό στο πρόσωπο ενός αρχιφύλακα ενώ ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει νέα δωρεά με εξοπλισμό πολύτιμο για τους αστυνομικούς που επιχειρούν στους δρόμους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Γιάννης Σκούρας, ο Διευθυντής Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Γεώργιος Μάγγας, ο Διοικητής Άμεσης Δράσης ταξίαρχος Αθανάσιος Κάμπρας, οι Διοικητές των επιχειρησιακών ομάδων ΟΠΚΕ και ΔΡΑΣΗ κκ Τσούσης και Καλδίρης καθώς και αστυνομικοί.

 

Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή οι Αντιπρόεδροι του Ε.Ε.Α. Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Γαβαλάκης, τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής Γιώργος Ζηκόπουλος και Γιάννης Βαφειαδάκης, το μέλος του ΔΣ και Πρόεδρος της «Αρωγός Συμβουλευτική Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Ε.Ε.Α» Δημήτρης Βαρδακώστας, τα μέλη του ΔΣ Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και Νίκος Παναγιωτάκης καθώς και στελέχη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

 

Related Articles

Η ΕΕ ξεκινά έλεγχο για τις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στο Λαύριο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκινά έλεγχο για τις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στο Λαύριο...

Αχλάδα Φλώρινας: Η Κομισιόν επιβεβαιώνει το αυστηρό καθεστώς προστασίας του Όρους Βόρα και εκθέτει ξανά την Ελλάδα για τη Natura 2000

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην κοινοβουλευτική ερώτησή της ευρωβουλευτή της Πλεύσης...

Το Ίδρυμα Ευγενίδου συνεχίζει την αποστολή του: Πέντε νέες δωρεές για την εκπαίδευση και την κοινωνία

Εβδομήντα χρόνια μετά την ίδρυσή του, το Ίδρυμα Ευγενίδου συνεχίζει να υπηρετεί...