Κυριακή , 28 Ιούνιος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Δίκη για την δολοφονία Λυγγερίδη στον Πειραιά-Συμπαράσταση στο θύμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δίκη για την δολοφονία Λυγγερίδη στον Πειραιά-Συμπαράσταση στο θύμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου  2025 στον  Πειραιά εκδικάζεται η  υπόθεση  για τη δολοφορνία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.  Συγκεκριμένα ξεκίνησε από το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά η δίκη για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Στο εδώλιο κάθεται ο 18χρονος φερόμενος ως ηθικός αυτουργός, που προανακριτικά ομολόγησε ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν.

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βρίσκεται στο δικαστήριο για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του θύματος και στη διμοιρία του, (αρχική  φωτογραφία) κρατώντας πανό που γράφει: “Γιώργο δεν ξεχνάμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ζητάμε”.

Επιμέλεια: Κλαίρη Παπά

Related Articles

Επιτυχής διοργάνωση της Καλοκαιρινής Δεξίωσης της ΛΕΕΠ στο «ΦΑΛΗΡΙΚΟΝ Arts&Events»

  Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Δεξίωση της Λέσχης Επιχειρηματιών και...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Αρχική δημοσίευση  από τον Ηλία Κλάππα, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς ΑΠΟΦΑΣΗ...

Β. Κικίλιας από τη Σύρο: Ασφάλεια στις θαλάσσιες μεταφορές και ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του νησιού

Τη σημασία της Σύρου ως διοικητικού, ναυτιλιακού και αναπτυξιακού κέντρου των Κυκλάδων,...