Παρασκευή , 23 Οκτώβριος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Δίκη για την δολοφονία Λυγγερίδη στον Πειραιά-Συμπαράσταση στο θύμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δίκη για την δολοφονία Λυγγερίδη στον Πειραιά-Συμπαράσταση στο θύμα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου  2025 στον  Πειραιά εκδικάζεται η  υπόθεση  για τη δολοφορνία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.  Συγκεκριμένα ξεκίνησε από το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά η δίκη για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Στο εδώλιο κάθεται ο 18χρονος φερόμενος ως ηθικός αυτουργός, που προανακριτικά ομολόγησε ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν.

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βρίσκεται στο δικαστήριο για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του θύματος και στη διμοιρία του, (αρχική  φωτογραφία) κρατώντας πανό που γράφει: “Γιώργο δεν ξεχνάμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ζητάμε”.

Επιμέλεια: Κλαίρη Παπά

Related Articles

SAS Technology (Ελλάδα) & AERTEC (Ισπανία) | Στρατηγική Τεχνολογική και Βιομηχανική Συνεργασία

SAS TECNOLOGY και AERTEC SOLUTIONS: Παρουσίασαν στην AUSA 2026 Νέα ΠρότασηΠεριπλανώμενου Πυρομαχικού...

Β. Κικίλιας: «Η εξωτερική πολιτική είναι αέναη μάχη – Ούτε βήμα πίσω στα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Στην ανάγκη στήριξης της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης και της συγκράτησης των τιμών των...

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας του Πανεπιστήμιου Πειραιώς με το University of Sfax

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής Δημοσθένης Κυριαζής και ο Πρόεδρος του...