Τετάρτη , 7 Οκτώβριος 2026
Home AGENDA Έρχεται ο 2ος Αγώνας Δρόμου για ΜμΕ και Επαγγελματίες– Γιορτάζοντας 100 Χρόνια Ε.Ε.Α.
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται ο 2ος Αγώνας Δρόμου για ΜμΕ και Επαγγελματίες– Γιορτάζοντας 100 Χρόνια Ε.Ε.Α.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προετοιμάζει τη διοργάνωση του 2ου Αγώνα Δρόμου για ΜμΕ και Επαγγελματίες, εντός του Οκτωβρίου 2025, στο Πεδίον του Άρεως.

Πρόκειται για μια διοργάνωση, με επετειακό χαρακτήρα, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στον εορτασμό των 100 χρόνων του Ε.Ε.Α., αναδεικνύοντας την ανθρώπινη πλευρά του επιχειρείν και προάγοντας τον υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής.

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, ο φετινός αγώνας εμπλουτίζεται με διευρυμένες συμμετοχές και ενισχυμένη υποστήριξη, μετατρέποντας το Πεδίον του Άρεως σε ένα σημείο συνάντησης της επιχειρηματικότητας με τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης καμπάνιας του Ε.Ε.Α. για τα 100 χρόνια λειτουργίας του, που περιλαμβάνει δράσεις μνήμης, καινοτομίας και εξωστρέφειας, με στόχο τη σύνδεση του επαγγελματικού κόσμου με την κοινωνία, τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο 2ος Αγώνας Δρόμου του Ε.Ε.Α. στέλνει το μήνυμα ότι οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες «τρέχουν» καθημερινά, με αντοχή και όραμα, και γιορτάζουν μαζί τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου, σε κίνηση, σε δράση, με δύναμη και ενότητα.

Related Articles

HSA-Σεμινάριο «WORKSHOP: “A-Z” SINGLE VOYAGE FIXTURE»

 ΝΑΥΤΙΛΙΑΚO ΣΕΜΙΝΑΡΙO   Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων διοργανώνει νέο επιμορφωτικό σεμινάριο...

Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2026

Αγαπητοί συνάδελφοι, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία...

Η ΧΕΝ Πειραιά σας προσκαλεί στην ομιλία του Ιατρού – Κοινωνιολόγου κ. Διον. Βαλλιανάτου με θέμα “Η Μνήμη”

Η ΧΕΝ Πειραιά σας προσκαλεί στην ομιλία του Πειραιώτη  Ιατρού – Κοινωνιολόγου...

Ο τουρισμός είναι ευλογία, όταν το όφελος φτάνει σε όλους

Γράφει ο Αναστάσιος Κωνσταντάρος Σύμβουλος Ανάπτυξης Θαλάσσιου Τουρισμού | CEO, BoatsAdvisorHub&Events  ...