Σάββατο , 7 Νοέμβριος 2026
Home AGENDA Υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής από την Ινδία – Ευκαιρίες εμπορικών, επιχειρηματικών και επενδυτικών συνεργασιών
AGENDA

Υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής από την Ινδία – Ευκαιρίες εμπορικών, επιχειρηματικών και επενδυτικών συνεργασιών

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ινδού Υπουργού  Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Shri Piyush Goyal στην Αθήνα, θα υποδεχτεί Επιχειρηματική Αποστολή από την Ινδία (Confederation of Indian Industry) την Δευτέρα , 29 Ιουνίου 2026 και ώρα 14:00- 18:00, στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Enterprise Greece και την Πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Eurobank και του Enterprise Europe Network Hellas.

 

Αρχικά θα διεξαχθούν τομεακές συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης (roundtable discussions) μεταξύ επιχειρήσεων των δύο χωρών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Business Forum με τη συμμετοχή του Ινδού Υπουργού και Ελλήνων Υπουργών. Μετά το πέρας του Forum θα πραγματοποιηθεί networking cocktail.

 

Οι ινδικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς: α) των  υποδομών (ενέργεια, λιμάνια, εφοδιαστική αλυσίδα, ναυπηγική, αποθήκευση και εμπόριο), β) του αγροδιατροφικού τομέα καθώς και γ) της ψηφιοποίησης, καινοτομίας και άμυνας. Για την αναλυτική λίστα πατήστε εδώ.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής εδώ, δηλώνοντας και το roundtable discussion που τους ενδιαφέρει, έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2026, ενώ σημειώνεται ότι η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ (Τ: 210 3382252, 342, E: excom@acci.gr).

Related Articles

ΑΙΓΗΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ!

 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ!   Αγάπησε αυτό που σε δυσκολεύει!  Με τον...

Soft Skills Conference 2026 – From Hidden Talent to Business Profitability

Στο ΕΒΕΠ News της 6ης Νοεμβρίου, υπάρχει η παρουσίαση του Soft Skills...

Ι.Ν Παναγίας Ρόδον -Αμάραντον Πειραιώς: Πανήγυρις των Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Ι.Ν Παναγίας Ρόδον -Αμάραντον Πειραιώς: Πανήγυρις των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην ενορία μας,...

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: «20 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» | Πρεμιέρα: 13 Νοεμβρίου 2026

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και την ανταπόκριση του κοινού, η θεατρική παράσταση...