Τετάρτη , 9 Ιούλιος 2025
Home ΕΛΛΑΔΑ Εκλογές για την Ελληνική Εταιρεία Logistics
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκλογές για την Ελληνική Εταιρεία Logistics

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, στο Ξενοδοχείο ATHENS MARRIOTT τα μέλη της ΕΕL εκλέγουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την διετία 2023-2024.
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού και επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή μέλους νέου ΔΣ, παρακαλούνται όπως αποστείλουν την αίτησή τους (https://bit.ly/3GyCPZ4) στην Γραμματεία EEL (info@eel.gr) έως την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 και έως ώρα 18.00.
Επισημαίνεται ότι στην ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση δικαίωμα ψήφου έχουν τα Τακτικά, τα Ομότιμα και τα Εταιρικά Μέλη του σωματείου, τα οποία έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.
Για την διευθέτηση των συνδρομών τους, τα μέλη μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία EEL (info@eel.gr-210 6717361)
H συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σημαντική.

#ΕλληνικήΕταιρείαLogistics #SupplyChain #Logistics #eel #ΓΣΜ

Related Articles

Adia Aluma Athens Curio Collection by Hilton-Επίσημο άνοιγμα

Η AlumaHotels&Resortsανακοινώνει το επίσημο άνοιγμα του Adia Aluma Athens, μέλους της συλλογής...

ΥΝΑΝΠ-Λιμενικό Σώμα-Ενημέρωση

Εντοπισμός 67 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στο Ηράκλειο – Εντοπισμός...

Απόφαση της Αμερικανικής Ακτοφυλακής για την ανανέωση της συμμετοχής της Ελλάδος στην Πρωτοβουλία ¨QUALSHIP 21¨

Απόφαση της Αμερικανικής Ακτοφυλακής για την ανανέωση της συμμετοχής της Ελλάδος στην...