Παρασκευή , 22 Σεπτέμβριος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΥΝΑΝΠ: Τιμητικές διακρίσεις σε στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πολιτικό προσωπικό
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΥΝΑΝΠ: Τιμητικές διακρίσεις σε στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πολιτικό προσωπικό

Το ήθος και τον επαγγελματισμό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης, εξήρε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Υπουργείου.
«Υπάρχουν κάποιοι», ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης, «οι οποίοι αφήνουν εκτεθειμένα στα στελέχη μας με ανυπόστατες κατηγορίες και μάλιστα φτάνουν στο σημείο να υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα». «Τα στελέχη μας», πρόσθεσε, «θα συνεχίσουν να προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και για το έργο τους αλλά και για τη συμπεριφορά τους».

 

«Σήμερα είναι μία ημέρα ευχών και απόδοσης τιμών και επιβράβευσης των προσπαθειών των στελεχών του Λιμενικού σώματος αλλά και του πολιτικού προσωπικού που διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.», συνέχισε ο κ. Πλακιωτάκης και πρόσθεσε: «Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ στην κάθε μία και στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά Καλή χρονιά με υγεία και προκοπή στα σπίτια σας. Για πρώτη, φορά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συμμετέχει στην αναπτυξιακή προσπάθειά της χώρας. Στηρίζουμε τη ναυτιλία στηρίζουμε τους ναυτικούς μας και μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο στηρίζουμε τους νησιώτες, στηρίζουμε τη νησιωτική επιχειρηματικότητα. Πολιτικοί υπάλληλοι και στελέχη του Λιμενικού Σώματος αποτελούν ένα αρμονικό σύνολο και είμαστε υπερήφανοι που πέρα από την καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών απέναντι στους πολίτες έχουμε συμβάλει αποφασιστικά έτσι ώστε να εκσυγχρονιστεί το Υπουργείο να εξοπλιστεί με νέα μέσα και εξοπλισμό και ατενίζουμε το μέλλον με πολύ μεγάλη αισιοδοξία.»

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής βράβευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αλλά και πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου οι οποίοι διακρίθηκαν τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε:

 

 Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που συμμετείχαν και διαχειρίστηκαν το περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας τον Αύγουστο του 2021, για τον άψογο συντονισμό της επιχείρησης, τον επαγγελματισμό, το θάρρος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν, συμβάλλοντας στην διάσωση και απεγκλωβισμό από τις ακτές των πυρόπληκτων περιοχών, μεγάλου αριθμoύ εγκλωβισμένων πολιτών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.ynanp.gr/

Related Articles

BLACK  ROPE: ΣΧΟΙΝΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 Από την Πολυεθνική εταιρεία Black Rope Ασφάλεια στο μέγιστο Το #Anti #Snap...

UK P&I Club Weekly Roundup

UK Club Weekly A weekly round-up of the latest news and advice...

ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ “Europe gets dark without Shipping”

“Europe gets dark without Shipping”  Διοργάνωση κοινής εκδήλωσης στις Βρυξέλλες για το...

Lars Tvede at London International Shipping Week

Last week Lars Tvede spoke at the V. London International Shipping Week 2023 event about...