Τετάρτη , 31 Μάιος 2023
Home AGENDA Οι θέσεις των κομμάτων για οικονομία και επιχειρηματικότητα – Άτυπο debate του Ε.Ε.Α.
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

Οι θέσεις των κομμάτων για οικονομία και επιχειρηματικότητα – Άτυπο debate του Ε.Ε.Α.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει ένα άτυπο debate για τον σχεδιασμό των κομμάτων στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, την Κυριακή 9 Απριλίου, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα θέσει ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα που έχουν η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για την ενίσχυση της οικονομίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Παρεμβάσεις θα κάνουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕΕ, Γιώργος Καρανίκας, ενώ ερωτήσεις θα θέσουν και εκπρόσωποι της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Για τη νέα πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α., ο κ. Χατζηθεοδοσίου τονίζει:

«Οι εκλογές είναι η κορυφαία έκφραση της Δημοκρατίας και οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν στις 21 Μαΐου το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας για τα επόμενα 4 χρόνια. Ως Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θεωρούμε αναγκαίο οι ψηφοφόροι να γνωρίζουν τα προγράμματα των πολιτικών δυνάμεων που διεκδικούν την ψήφο του ελληνικού λαού και επιλέξαμε αυτόν τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας, προσκαλώντας πολιτικά πρόσωπα από τα 3 μεγαλύτερα κόμματα. Στόχος μας είναι να υπάρξει η όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση ενός ήρεμου πολιτικού κλίματος.

Ευχή όλων μας είναι μέσα στην προεκλογική περίοδο να αναδειχθούν οι λύσεις που προτείνουν τα πολιτικά κόμματα για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Οι πολίτες δεν θέλουν μία στείρα πολιτική αντιπαράθεση αλλά ρεαλιστικές προτάσεις. Και κυρίως την ανάδειξη μίας κυβέρνησης, είτε αυτοδύναμης είτε συνεργασίας, χωρίς καθυστερήσεις και συνεχείς προσφυγές στις κάλπες, που θα εργαστεί για την ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας.»

Related Articles

Rethinking Economic Theory (RET) International Workshop

(Επανεξέταση της Οικονομικής Θεωρίας 2023)   Tο Πανεπιστήιο Πειραιώς ανακοινώνει την διοργάνωση...

Σ.ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ POROSEA 2023

  Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Περιφέρειας  Ατικής,  κ. Σταύρου Βοϊδονικόλα: Ένα ακόμα...

Ίδρυση Ambassador Club Piraeus – Βραβεύσεις προσωπικοτήτων

K.ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ = “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ”  ...

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ για το τραγικό ατύχημα στο Πέραμα

Ανακοίνωση από το:   ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...