Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Γ – Δ/Ρ σκάφος στη Σαλαμίνα
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Γ – Δ/Ρ σκάφος στη Σαλαμίνα

Ενημερώθηκαν, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για εκδήλωση πυρκαγιάς στο Ε/Γ – Δ/Ρ σκάφος ”ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ” Ν. Ηρακλείου 14, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο σε εξωτερικό χώρο οικείου Ναυπηγείου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από πυροσβεστικά οχήματα, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 19χρονο ημεδαπό, κινούμενο επί της νέας παραλιακής οδού, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧΕ όχημα, με οδηγό 66χρονο ημεδαπό.

Ο οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για την παροχή πρώτων βοηθειών, από όπου εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε σήμερα η διακομιδή 50χρονου, από τον αρσανά Ιεράς Μονής Διονυσίου, στον λιμένα Ουρανούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη 51χρονου ημεδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των 4.788,37 ευρώ.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πυθαγορείου, για την ύπαρξη σορού άντρα, εντός Ι/Φ σκάφους, στην μαρίνα Πυθαγορείου ν. Σάμου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν τον ανωτέρω καθώς και Ιατροδικαστής όπου διαπίστωσε το θάνατό του. Πρόκειται για τον 67χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη του Ι/Φ σκάφους.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Related Articles

Η Diana Shipping Inc. Ανακοινώνει το συμβόλαιο Time Charter για το m/v PS Palios

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ, 18 Απριλίου 2024 – Η Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX),...

΄΄ENERGY SAVING DEVICES / PROPELLERS΄΄από το Chios Marine Club & την Piraeus Marine Services S.A.

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΄΄ENERGY SAVING DEVICES / PROPELLERS΄΄ 17 Απριλίου 2024, Auditorium Ομίλου Αγγελικούση   Την Τετάρτη 17/04/2024, πραγματοποιήθηκε...

Έκδοση Κανονισμού Αρχών και Λειτουργίας του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.)

Έκδοση Κανονισμού Αρχών και Λειτουργίας του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) Ανακοινώνεται ότι,...

Γιάννης Παππάς : «Οι ευρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Συνέντευξη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά στην εφημερίδα “Απογευματινή”...