Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Εντοπισμός σορού αλλοδαπού άνδρα εντός Φ/Γ πλοίου στο Κερατσίνι
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εντοπισμός σορού αλλοδαπού άνδρα εντός Φ/Γ πλοίου στο Κερατσίνι

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου, για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα, εντός της καμπίνας του, σε Φ/Γ πλοίο σημαίας Χονγκ-Κονγκ, το οποίο ελλιμενιζόταν σε σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
*****
Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Λέρο
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λέρου για την ύπαρξη σορού άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε βραχώδη ακτή ακρωτηρίου “ΚΟΡΑΗ” Παρθενίου βόρεια ν. Λέρου.
Η σορός διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λέρου, από όπου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Αλιευτικός έλεγχος διενεργήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή Σκορπονερίων βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, όπου εντοπίστηκε επαγγελματικό Α/Κ σκάφος να διενεργεί αλιεία με κιούπια.
Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν 10 κιούπια μη προβλεπόμενης διαμέτρου στο στόμιό τους, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ από του Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Related Articles

DNV on IMO MEPC 81: Negotiations on New GHG Reduction Requirements Continue’

Following on from the 81st meeting of the Marine Environment Protection Committee...

INTERCARGO attended the recent IMO MEPC 81 meeting

INTERCARGO attended the recent @IMO MEPC 81 meeting on key environmental measures...

Ο κλάδος κρουαζιέρας του MSC Group ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά

Η MSC Cruises και η Explora Journeys θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 400...

VANOS SA: Your safety, tactical, and adventure gear in a click way

Explore a world of high-quality products and trusted brands whose aim is...