Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ πραγματοποίησε γεύμα εργασίας με Ν.Κεραμέως και Θ.Πλεύρη
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ πραγματοποίησε γεύμα εργασίας με Ν.Κεραμέως και Θ.Πλεύρη

 Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε Γεύμα Εργασίας με επίτιμους καλεσμένους ομιλητές την κυρία Νίκη Κεραμέως, Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων,και τον κύριο Θάνο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας.

Πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος.

Οι επίτιμοι ομιλητές εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της Λέσχης με τις γνώσεις και πληροφορίες τους για τα θέματα που απασχολούνε την επικαιρότητα και όσα αφορούν το χαρτοφυλάκιο τους.

Στην συζήτηση καλύφθηκαν πτυχές και ζητήματα επικαιρότητας που αφορούν τα δύο βασικά αγαθά της ζωής, την υγεία και την παιδεία.

Οι ομιλητές δεν δίστασαν να απαντήσουν και σε καίριες ερωτήσεις των Μελών της Λέσχης.

Μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων,παρέστησαν ανώτατοι εκπρόσωποι σημαντικών φορέων όπως ο Δήμαρχος Πειραιώς, κύριος Γιάννης Μώραλης, Πρόεδροι σημαντικών φορέων όπως ο Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. κ.Γιώργος Πατέρας,ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Μ.Α. κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης,ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζικών κύριος Γιώργος Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του Προπέλλερ Πειραιά κύριος Κωστής Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του ICC Hellas κύριος Νίκος Βερνίκος, και ο Πρόξενος της Κοινοπολιτείας της Ντομίνικα κύριος Χρήστος Βαρδίκος.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης, κατ’ αλφαβητική σειρά :

Ο κύριος Χρήστος Βαρδίκος και ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΜΙΝΙΚΑ, οι κυρίες Ελένη και  Μαρία Κορωνάκη Μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Δ.Κορωνάκη ΑΒΕΕ,ο κύριος Φραγκούλης Κωστής, CEO της FRANMAN και Πρόεδρος του PROPELLERCLUB, η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου,CEO της NAVIGATOR και conceptfounder του YESForum, ο κύριος Γιάννης Ποντικός CEO της MARINESUPPORT, η κυρία Πόπη Γιαννοπούλου, CommercialManager της TECHNOMARSHIPPING, ο κύριος Χρήστος Τιμαγένης Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω της ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ & 1Ος Αντιπρόεδρος InternationalPropellerClub,Port of Piraeusκαι ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Πρόεδρος της TSAKOSGROUP.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους τύπου που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή μας και είχαν εξαιρετική παρουσία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς σας ευχαριστεί πολύ για την στήριξή σας.

Ακολουθούν φωτογραφίες,

 

 

Η Βράβευση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Νίκης Κεραμέως από την κυρία Ειρήνη Νοτιά και τον κύριο Γιάννη Ξυλά με αφορμή την στήριξη της στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα νεαρών μαθητών, AdoptAShip. Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιεί η ProjectConnect και η κυρία Ειρήνη Νοτιά με την στήριξη πολλών πλοιοκτητών.

 

Κατά την υποδοχή των επίσημων καλεσμένων στην Λέσχη

Από αρισ. Θ.Πλεύρης, Γ.Μώραλης, Ν.Κεραμέως, Γ.Αλεξανδράτος Πρόεδρος της Λέσχης

 

Related Articles

DNV on IMO MEPC 81: Negotiations on New GHG Reduction Requirements Continue’

Following on from the 81st meeting of the Marine Environment Protection Committee...

INTERCARGO attended the recent IMO MEPC 81 meeting

INTERCARGO attended the recent @IMO MEPC 81 meeting on key environmental measures...

Ο κλάδος κρουαζιέρας του MSC Group ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά

Η MSC Cruises και η Explora Journeys θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 400...

“Η Ελλάδα των γεύσεων” Φεστιβάλ Τροφίμων & Ποτών στο Πασαλιμάνι

Ένα ταξίδι γεύσεων ξεκινάει με αφετηρία το πιο όμορφο σημείο του Πειραιά!...