Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Επίσκεψη του Γιάννη Μελά στην Αίγινα
ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη του Γιάννη Μελά στην Αίγινα

Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μελάς, βρέθηκε στην Αίγινα, όπου συναντήθηκε με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους του νησιού.

Πραγματοποίησε συναντήσεις με τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας  Αίγινας, ενώ επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αίγινας, όπου ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα αλλά και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Δήμαρχο Γιάννη Ζορμπά. Παράλληλα επισκέφθηκε, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, το Λιμεναρχείο Αίγινας καθώς και το Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Στην προεκλογική του συγκέντρωση, μάλιστα η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Ο Γιάννης Μελάς, είχε εκεί την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους κατοίκους του νησιού, ενώ αναφέρθηκε στα όσα έκανε πράξη η Κυβέρνηση αυτά τα 4 χρόνια. Παράλληλα, έθεσε και το διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών, τονίζοντας πως στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πως θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια.

«Εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε να καταθέσουμε ένα σταθερό κυβερνητικό πρόγραμμα και μια συγκεκριμένη προοπτική διακυβέρνησης. Εναλλακτική για τον τόπο μας παρουσιάζεται μία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη;  Θα ρισκάρουμε  να γυρίσουμε στο 2015 και να κλείσουν πάλι τις τράπεζες η παρέα των Τσίπρα και Βαρουφάκη; Ή θα πάμε μπροστά;» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιάννης Μελάς, επεσήμανε πως η παρουσία του στην Αίγινα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, τονίζοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το  νησί του Αργοσαρωνικού.

Related Articles

Ο κλάδος κρουαζιέρας του MSC Group ενισχύει περαιτέρω τη δραστηριότητά του στην ελληνική αγορά

Η MSC Cruises και η Explora Journeys θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 400...

VANOS SA: Your safety, tactical, and adventure gear in a click way

Explore a world of high-quality products and trusted brands whose aim is...

Deepfakes: Το μέλλον της πορνογραφίας

Γράφει η Αμαλία Παπανικολάου Τα Deepfakes είναι ψηφιακά επεξεργασμένα πολυμέσα στα οποία αντικαθιστάτε...