Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, από τον Υποπλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου “BLUE STAR 1” Ν.Π. 10744, ότι ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας θαλαμηπόλου) τραυματίστηκε εντός του πλοίου, σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “ΑΤΤΙΚΟ” για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών, ηλικίας 44 και 41 ετών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα εντός χερσαίας ζώνης λιμένα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος συνελήφθη κατά παράβαση του άρθρου 42 του Π.Κ. “Απόπειρα” και του άρθρου 14 “Οπλοχρησία” του Ν. 2168/1993 “Περί όπλων” και ο 41χρονος για παράβαση του άρθρου 309 του Π.Κ. “Επικίνδυνη σωματική βλάβη”.

Οι ανωτέρω, καθώς και έτερος 42χρονος ημεδαπός, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο καθώς και κάλυκες, ιδιοκτησίας του 41χρονου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

-43χρονου, από τον λιμένα “ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ” ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.,

-60χρονου, από τον λιμένα ν. Κέας στον λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.,

-76χρονης, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ” Ν. Τ. 25

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...