Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Διεθνής αναγνώριση για την Turbotechniki από την Mitsubishi
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Διεθνής αναγνώριση για την Turbotechniki από την Mitsubishi

Η Turbotechniki, που είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στο εμπόριο και service turbochargers για την ναυτιλία, πρόσφατα βραβεύτηκε από το τμήμα MET turbochargers της Mitsubishi ως το καλύτερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το 2023.

 

Η Turbotechniki επιλέχτηκε για την βράβευση αυτή από τον γιαπωνέζικο κολοσσό ανάμεσα σε 66 εξουσιοδοτημένα συνεργεία του παγκόσμιου δικτύου service της ΜΕΤurbo. Αυτή η αναγνώριση επιβραβεύει τόσο την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών service όσο και την εξυπηρέτηση πελατών σε πωλήσεις γνήσιων ανταλλακτικών ΜΕΤurbo που επέδειξε συστηματικά η Turbotechniki το 2023.

ΜΕΤurbo και Turbotechniki συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση της ελληνικής ναυτιλίας που έχουν προτιμήσει τα δημοφιλή και αξιόπιστα ΜΕΤ turbochargers για τα πλοία τους. Οι βασικοί άξονες της στρατηγικής αυτής είναι οι ανταγωνιστικές εκπτώσεις και το επαρκές ετοιμοπαράδοτο απόθεμα στις αποθήκες της ελληνικής εταιρείας για γνήσια ανταλλακτικά ΜΕΤ καθώς και το αξιόπιστο service σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Τα ΜΕΤ turbochargers της Mitsubishi είναι κυρίαρχα στην παγκόσμια αγορά turbochargers κύριων μηχανών και ηλεκτρομηχανών Daihatsu και Yanmar για την παγκόσμια ναυτιλία, ενώ τα μερίδια αγοράς τους προβλέπεται να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον καθώς οι νέοι τύποι METΜΑ, MB και ΜΒΙΙ είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για τα επιβεβαιωμένα new-buildings.

H Turbotechniki, εκτός από ΜΕΤurbo, υποστηρίζει πλήρως και τους υπόλοιπους τύπους turbochargers όπως ΑΒΒ, ΜΑΝ, ΚΒΒ, ΙΗΙ και είναι αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και για την βρετανική NAPIER.

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

CARELL SA: What is the process of the emergency ship repairs at sea?

FAQ Friday: In urgent repair scenarios, our swift action minimizes downtime and...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...