Πέμπτη , 30 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ 2023
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ 2023

To Βραβείο με την ονομασία “ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ 2023, απονέμεται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε νέους επιστήμονες – καινοτόμες ιδέες – επιτυχημένα project καινοτομίας, οι οποίοι με το έργο τους τιμούν, στηρίζουν και προωθούν την επιστήμη της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο σύνδεσμος μας θέλοντας να  τιμήσει  το ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Θωμά Μακιό, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στην Εγχώρια & Ευρωπαϊκή Αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας θέσπισε το εν λόγω ετήσιο βραβείο στη μνήμη του.

Οι υποψηφιότητες του βραβείου προέκυψαν από αξιόλογα ανώτατα Πανεπιστημιακά ιδρύματα και συγκεκριμένα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το  Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το τμήμα Διοίκηση Εφοδιαστικής  Αλυσίδας -Διεθνές  Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Οι υποψηφιότητες  πέρασαν από  Επιτροπή Αξιολόγησης, όπου συμμετείχαν μέλη του ΔΣ της Ένωσης και καθηγητές των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, προκειμένου να επιλεχθεί ο ένας που θα βραβευτεί την ημέρα της εκδήλωσης.

 

H απονομή του Βραβείου λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της 9ης διεθνής έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μόνο για τη φετινή χρονιά , καθώς ακυρώθηκε η Ετήσια Εκδήλωση & Κοπή Πίτας του συνδέσμου λόγω του Εθνικού Πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Related Articles

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ 2023-2024

Δημοσιεύτηκε σήμερα η Ετήσια Έκθεση 2023-2024 της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, η οποία...

Η Tototheo Maritime μετονομάζεται σε Tototheo Global

Η Tototheo Maritime, ένας όμιλος εταιρειών που προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες...

Η Celestyal παρουσιάζει την καλοκαιρινή της καμπάνια

ΗCelestyal  μετά την πρόσφατη ανανέωση του στόλου της και την αύξηση του...

To Μαζί για το Παιδί και η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αγκαλιάζουν 107 οικογένειες πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία

Το Μαζί για το Παιδί με την ευγενική δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών,...