Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023
Home ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ 2023
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ 2023

To Βραβείο με την ονομασία “ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ 2023, απονέμεται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε νέους επιστήμονες – καινοτόμες ιδέες – επιτυχημένα project καινοτομίας, οι οποίοι με το έργο τους τιμούν, στηρίζουν και προωθούν την επιστήμη της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο σύνδεσμος μας θέλοντας να  τιμήσει  το ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Θωμά Μακιό, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στην Εγχώρια & Ευρωπαϊκή Αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας θέσπισε το εν λόγω ετήσιο βραβείο στη μνήμη του.

Οι υποψηφιότητες του βραβείου προέκυψαν από αξιόλογα ανώτατα Πανεπιστημιακά ιδρύματα και συγκεκριμένα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το  Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το τμήμα Διοίκηση Εφοδιαστικής  Αλυσίδας -Διεθνές  Πανεπιστήμιο Ελλάδος. Οι υποψηφιότητες  πέρασαν από  Επιτροπή Αξιολόγησης, όπου συμμετείχαν μέλη του ΔΣ της Ένωσης και καθηγητές των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, προκειμένου να επιλεχθεί ο ένας που θα βραβευτεί την ημέρα της εκδήλωσης.

 

H απονομή του Βραβείου λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της 9ης διεθνής έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μόνο για τη φετινή χρονιά , καθώς ακυρώθηκε η Ετήσια Εκδήλωση & Κοπή Πίτας του συνδέσμου λόγω του Εθνικού Πένθους που κηρύχθηκε στη χώρα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Related Articles

FURUNO HELLAS helps Thessaly

FURUNO HELLAS has contributed to Thessaly people support by supplying with essentials...

Jotun Hellas pioneers vessel maintenance and safety with novel Aerial Drone Inspection Service

We are excited to launch our groundbreaking Aerial Drone Inspection Service, ensuring...

Η ομιλία του πρόεδρου Ε.Ε.Α. στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τις ΜμΕ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ...

NAVIGATING THE MARITIME LANDSCAPE: Insights into GREECE’S shipping industry

Greece continues to hold a strong position in the maritime industry, demonstrating...