Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023
Home AGENDA ΕΕΑ:WEBINAR για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές «Νέοι Κίνδυνοι και Ευκαιρίες Ανάπτυξης των Ασφαλιστικών Εργασιών»
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

ΕΕΑ:WEBINAR για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές «Νέοι Κίνδυνοι και Ευκαιρίες Ανάπτυξης των Ασφαλιστικών Εργασιών»

Ενα ακόμα διαδικτυακό σεμινάριο που απευθύνεται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση θα πραγματοποιήσει το ΕΕΑ στο πλαίσιο των σχετικών πρωτοβουλιών επιμόρφωσης των επαγγελματιών που αναπτύσσει. Το webinar θα γίνει Τετάρτη, 12 Ιουλίου, 15.00 – 18.30 και έχει ως θέμα: «Νέοι Κίνδυνοι και Ευκαιρίες Ανάπτυξης των Ασφαλιστικών Εργασιών».

 
Το σεμινάριο θα εξελιχθεί σε δύο θεματικές ενότητες οι οποίες έχουν ως εξής:
 
1o Θεματικό Αντικείμενο, 15.30 – 16.50
«Προσδόκιμο Ζωής και Υπηρεσίες Υγείας»

Εισηγητής ο κος Παναγιώτης Σκαβάρας, Business Development Director της MedNet Greece, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MBA in Finance του Βρετανικού Πανεπιστημίου HULL και Β.Α. in Business Administration του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree. Έχει διατελέσει, επί σειρά ετών, ανώτερο Διευθυντικό Στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών Ασφαλιστικών Εταιρειών, ως Διευθυντής Αποζημιώσεων Ζωής και Υγείας και Διευθυντής Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ενώ διδάσκει τα θεματικά αυτά αντικείμενα στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών. 

2o Θεματικό Αντικείμενο, 17.10 – 18.30
«Πληθυσμιακή γήρανση και Συντάξεις»

Εισηγήτρια η κα Μαρία Παπαδάτου, Σύμβουλος Ασφαλιστικής Τεχνικής, διαθέτουσα υψηλή εξειδίκευση επί των Τομέων Ασφαλίσεων Ζωής, Συνταξιοδοτικών Ασφαλίσεων, Υγείας και Ομαδικών Ασφαλίσεων. Η κα Παπαδάτου είναι Μαθηματικός, απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναλογιστική εξειδίκευση και μεταπτυχιακές σπουδές Τραπεζικής Διοικητικής. Διετέλεσε επί μακρόν Διευθύντρια Ομαδικών Ασφαλίσεων, καθώς και Διευθύντρια Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Προϊόντων και Διαδικασιών, μεγάλων Ασφαλιστικών Ομίλων και Τραπεζών. Διαθέτει πλούσια αναλογιστική και ασφαλιστική εμπειρία, ιδιαιτέρως στους Τομείς Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, Συνταξιοδοτικών Ασφαλίσεων και Bancassurance, κατά τη διαδρομή της σε θέσεις ευθύνης των εν λόγω Ομίλων και Τραπεζών. Είναι τακτική εισηγήτρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών στις θεματικές ενότητες Ομαδικών Ασφαλίσεων, Ασφαλίσεων Ζωής, Υγείας και Συνταξιοδοτικών Ασφαλίσεων του Εκπαιδευτικού του Προγράμματος.

Παρακολουθήστε το ζωντανά κάνοντας εγγραφή εδώ

Related Articles

FURUNO HELLAS helps Thessaly

FURUNO HELLAS has contributed to Thessaly people support by supplying with essentials...

Jotun Hellas pioneers vessel maintenance and safety with novel Aerial Drone Inspection Service

We are excited to launch our groundbreaking Aerial Drone Inspection Service, ensuring...

Ένωση Απανταχού Μανιατών:Μανιάτικο αντάμωμα στις 30 Σεπτεμβρίου

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ, να διασκεδάσουμε σε...