Σάββατο , 8 Αύγουστος 2026
Home ΕΛΛΑΔΑ Γιώργος Ορφανός: «Όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που έχει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού»
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Ορφανός: «Όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που έχει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού»

Άρθρο του Γιώργου Ορφανού
Την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών από την πλευρά της Πολιτείας για την δραστική αντιμετώπιση του φαινομένου του χουλιγκανισμού, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM τόνισε ότι “όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που διαθέτει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού”.
«Υπάρχει σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή μια συζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο πως η πολιτεία θα σταματήσει τους χούλιγκαν», σημείωσε και χαρακτήρισε ως κυρίαρχο στοιχείο την ευθύνη της ομάδας. «Θεωρείται ότι η ομάδα μπορεί να σταματήσει τον χουλιγκανισμό, αν δεν μπορεί, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη», υπογράμμισε ο κ.Ορφανός.
«Έχω παρακολουθήσει αγώνες όπου κάποιοι οπαδοί συμπεριφέρθηκαν με άσχημο τρόπο. Τους είδανε από τις κάμερες στις κερκίδες και τους απομάκρυναν, άλλον για έναν χρόνο, άλλον για πέντε χρόνια και άλλον για πάντα ανάλογα με το αδίκημα στο οποίο είχε υποπέσει. Οι ίδιες οι ομάδες κινούν αυτή τη μάχη. Η πολιτεία είναι εκεί, εφαρμόζοντας τους νόμους», δήλωσε.

Related Articles

Στο πλευρό των πυρόπληκτων το Ε.Ε.Α.: Επίσκεψη σε πληγείσες περιοχές

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει αποδείξει διαχρονικά ότι, σε κάθε μεγάλη κρίση...

Variety Cruises among the TOP 10 Intimate-Ship Cruise Lines by Travel + Leisure

We are excited to announce that, for yet another year, we have...

Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Παλαιά Παραλιακή (Λ. Ποσειδώνος) τη Δευτέρα 10 Αυγούστου

Ο Δήμος Καλλιθέας ενημερώνει τους δημότες, τους κατοίκους και τους οδηγούς ότι τη...