Πέμπτη , 11 Δεκέμβριος 2025
Home ΕΛΛΑΔΑ Γιώργος Ορφανός: «Όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που έχει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού»
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Ορφανός: «Όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που έχει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού»

Άρθρο του Γιώργου Ορφανού
Την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών από την πλευρά της Πολιτείας για την δραστική αντιμετώπιση του φαινομένου του χουλιγκανισμού, υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM τόνισε ότι “όταν το κράτος καταλάβει τη δύναμη που διαθέτει θα το τελειώσει το θέμα του χουλιγκανισμού”.
«Υπάρχει σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή μια συζήτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο πως η πολιτεία θα σταματήσει τους χούλιγκαν», σημείωσε και χαρακτήρισε ως κυρίαρχο στοιχείο την ευθύνη της ομάδας. «Θεωρείται ότι η ομάδα μπορεί να σταματήσει τον χουλιγκανισμό, αν δεν μπορεί, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη», υπογράμμισε ο κ.Ορφανός.
«Έχω παρακολουθήσει αγώνες όπου κάποιοι οπαδοί συμπεριφέρθηκαν με άσχημο τρόπο. Τους είδανε από τις κάμερες στις κερκίδες και τους απομάκρυναν, άλλον για έναν χρόνο, άλλον για πέντε χρόνια και άλλον για πάντα ανάλογα με το αδίκημα στο οποίο είχε υποπέσει. Οι ίδιες οι ομάδες κινούν αυτή τη μάχη. Η πολιτεία είναι εκεί, εφαρμόζοντας τους νόμους», δήλωσε.

Related Articles

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν: 16 Δεκεμβρίου Παναττική Στάση Εργασίας από εργαζόμανους προγραμμάτων ΔΥΠΑ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων 16 Δεκεμβρίου Παναττική Στάση Εργασίας 12 –...

Β. Κικίλιας στη συνάντηση με Κ. Γκίλφοϊλ: «Συνεργασία με ΗΠΑ σε θέματα λιμενικών υποδομών, ναυτιλίας και ασφάλειας»

Την Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, υποδέχτηκε σήμερα στο Υπουργείο...

ΜΙΝΑ ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ: Τα διαχρονικά προβλήματα των ιδιωτικών παιδικών σταθμών και οι λύσεις που ζητά ο κλάδος

Της Μίνας Γιαζιτζόγλου, Προέδρου Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΑΣΙΠΣ) Εδώ και...

Προσάραξη Περιπολικού σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στον Βόλο

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος –...