Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο ΕΣΠ επικροτεί τη συγκρότηση μεικτού συνεργείου αντιμετώπισης του παρεμπορίου
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΕΣΠ επικροτεί τη συγκρότηση μεικτού συνεργείου αντιμετώπισης του παρεμπορίου

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕΙΚΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή τη συγκρότηση μεικτού συνεργείου με αντικείμενο την πρόληψη-αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και ειδικότερα στην περιοχή λειτουργίας της Κυριακάτικης Αγοράς, εξέφρασε στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κ. Κατσαφάδο, την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου, για την καταλυτική παρέμβασή του στην προσπάθεια αντιμετώπισης του κρίσιμου ζητήματος του παρεμπορίου, η οποία συνεπικουρείται από στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, της Δημοτικής Αστυνομίας και της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, καθώς και για την αποτελεσματική ανταπόκρισή του στο αίτημα του ΕΣΠ.

 

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που για πρώτη φορά υλοποιείται και την οποία καλωσορίζουμε ως ένα θετικό και ουσιαστικό βήμα για την αντιμετώπιση του φαινομένου που ζημιώνει τόσο την τοπική αγορά, όσο και τα έσοδα του κράτους.

Ήδη τα αποτελέσματα των ελέγχων απέδειξαν περίτρανα, ότι με τη βούληση, τη  συνεργασία και τις συντονισμένες ενέργειες των αρμόδιων φορέων μπορούν να επιτευχθούν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, παρά τις όποιες αντιξοότητες.

Ωστόσο, επισημαίνεται η αναγκαιότητα εντατικοποίησης των ελεγκτικών διαδικασιών με τον ίδιο ζήλο και θέρμη, μιας και η επιτυχία αυτής της προσπάθειας μας αφορά όλους.

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδριάζει στις 29 Απριλίου

Ειδική συνεδρίαση του Σώματος,  θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29-4-2024 και ώρα...