Παρασκευή , 8 Δεκέμβριος 2023
Home AGENDA 4η Σκυταλοδρομία αγάπης «Βασίλης Τοκάκης» στο “Ανδρέας Γαρύφαλλος”
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

4η Σκυταλοδρομία αγάπης «Βασίλης Τοκάκης» στο “Ανδρέας Γαρύφαλλος”

Κολυμπάμε για τη ζωή! Κανένας μόνος του απέναντι στον καρκίνο!

Ο Δήμος Πειραιά,  ο Ο.Π.Α.Ν. και  ο Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» για 4η συνεχή χρονιά,  διοργανώνουν τη σκυταλοδρομία κολύμβησης «Βασίλης Τοκάκης», την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στην πλαζ  Βοτσαλάκια, από τις 10:00 το πρωί.

Η σκυταλοδρομία αυτή αποτελεί πλέον θεσμό και φέρει το όνομα του αείμνηστου συμβούλου επικοινωνίας του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος  έφυγε στα 44 χρόνια του, χτυπημένος από τον καρκίνο και ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε και έκανε πράξη αυτή τη σκυταλοδρομία αγάπης, για τον συνάνθρωπο.

Πρεσβευτής της σκυταλοδρομίας αγάπης είναι ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών Θοδωρής Βλάχος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Μία ξεχωριστή σκυταλοδρομία κολύμβησης, μία σκυταλοδρομία αγάπης,  που τιμητικά φέρει το όνομα του συμβούλου μου Βασίλη Τοκάκη, που πρόωρα χάθηκε και που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει την κοινή γνώμη, σε θέματα που σχετίζονται με τον καρκίνο. Ο Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε και έκανε πράξη αυτή τη σκυταλοδρομία αγάπης, για τον συνάνθρωπο.

Ο καρκίνος δυστυχώς δεν κάνει διακρίσεις, μας αφορά όλους. Σας καλώ όλες και όλους με τη συμμετοχή μας να δώσουμε νόημα στη σκυταλοδρομία κολύμβησης και να μεγαλώσουμε όλοι μαζί την αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης, για αυτούς που έχουν ανάγκη».

 

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ιωσήφ Βουράκης, τόνισε:

 

«Για 4η συνεχή χρονιά ο Δήμος Πειραιά, ο Ο.Π.Α.Ν. και ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» διοργανώνουν τη σκυταλοδρομία κολύμβησης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΚΑΚΗΣ», μια δράση που έγινε θεσμός, στο κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στην πλαζ Βοτσαλάκια, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Να είμαστε όλοι εκεί! Ας γίνει το όραμά μας πραγματικότητα: «Κανένας μόνος του απέναντι στον καρκίνο!» Ας φτιάξουμε όλοι μαζί μια ακόμα μεγαλύτερη αλυσίδα αγάπης!».

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, σε μήνυμά του, τονίζει:

«Η προσφορά στον ογκολογικό ασθενή δεν σταματά. Είμαστε όλοι μαζί και σχηματίζουμε μία αλυσίδα αγάπης. Κολυμπάμε για τη ζωή. Με αγώνα, αλληλεγγύη και ομαδικότητα διαδίδουμε το όραμα  του ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ».  Κανένας μόνος του απέναντι στον καρκίνο! Έλα και εσύ στην 4η  σκυταλοδρομία κολύμβησης «Βασίλης Τοκάκης»,  στο κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη».

Κατά τη διάρκεια της σκυταλοδρομίας κολύμβησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ».

 Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 6/9/2023.

 kolimpamegiatizoi.opan@gmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά  ΤΗΛ. : 210-4137708

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο της δράσης.

https://we.tl/t-Q2tgB9332B

Related Articles

83 Χρόνια ΕΕΝΜΑ: «Πρόγραμμα Υποτροφιών Ναυτιλιακών Σπουδών»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΝΩΣΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ Η ΕΕΝΜΑ με αφορμή την...

Θέατρο κάτω από τη Γέφυρα: Εορταστικό Πρόγραμμα Παραστάσεων

Το έργο “Ακρότητες”, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία από την αρχή της περσινής...

Εορτινά 2023 στη γκαλερί Καψιώτη: Η μαγεία των Χριστουγέννων σε μια έκθεση

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 18.30 μ.μ. εγκαινιάζεται στη γκαλερί Καψιώτη η χριστουγεννιάτικη ομαδική...

Μητροπολίτης Κερκύρας από Ι.Ν Αγ.Νικολάου Πειραιώς: «Ο λόγος της αληθείας αφυπνίζει τις συνειδήσεις των ανθρώπων»

Με την λαμπρότητα και την ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια που αρμόζει εορτάζεται και φέτος...