Παρασκευή , 8 Δεκέμβριος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δράσεις του υποψήφιου Άγγελου Μπουλντούμη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δράσεις του υποψήφιου Άγγελου Μπουλντούμη

Από τον  Άγγελο Μπουλντούμη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον “Πειραιά Νικητή” του Γιάννη Μώραλη.
Είχα την τιμή και τη χαρά να με δεχθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, μία κορυφαία προσωπικότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας και της πόλης μας.
Τον ευχαρίστησα για τις πολύτιμες συμβουλές, τα ενθαρρυντικά λόγια του και για την εικόνα της Παναγίας που μου έδωσε σαν ευλογία μαζί με την ευχή του.
Παρευρέθηκα στον εορτασμό της εκκλησίας Παναγία Μυρτιδιώτισσα στο Νέο Φάληρο και στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά το Σαββατοκύριακο 23-24/9 στα πλαίσια του Piraeus Taste Festival, τόσο στο Μικρολίμανο, όσο και στη γιορτή του σπάρου στον Όρμο της Αφροδίτης και τη γιορτή της ρακής στο Δημοτικό Θέατρο.
Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με συμπολίτες μου και να μοιραστώ με τον Δήμαρχο κύριο Γιάννη Μώραλη και συνυποψηφίους μου όμορφες στιγμές, εμπειρίες αλλα και προβληματισμούς για το πώς ο Πειραιάς μπορεί να φιλοξενήσει και άλλες εκδηλώσεις που προσελκύουν τόσο ντόπιους όσο και τουρίστες.
ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ
Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας-Εντευκτηρίου “Ο Άγιος Πορφύριος” του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο κέντρο του Πειραιά, τα οποία τελέσθηκαν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Παναγιώτου, για το έργο αυτό και είπε “Αυτό που εμπνέει τα παιδιά πιο πολύ από τα λόγια μας, είναι το παράδειγμά μας” και τόνισε πως “εδώ, στο εργαστήρι, θα γίνεται ακριβώς αυτό.” Ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου ευχαρίστησε όσους έχουν προσφέρει για τη δημιουργία και λειτουργία του Εντευκτηρίου.
Ευχαριστούμε το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για τις φωτογραφίες.

Related Articles

Μητροπολίτης Κερκύρας από Ι.Ν Αγ.Νικολάου Πειραιώς: «Ο λόγος της αληθείας αφυπνίζει τις συνειδήσεις των ανθρώπων»

Με την λαμπρότητα και την ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια που αρμόζει εορτάζεται και φέτος...

Πάνδημη Λιτάνευση του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά

Πανηγυρικά και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου εορτάστηκε και φέτος στον Πειραιά,...

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗ: Όλοι για τον Πειραιά-Αλληλεγγύη-εθελοντισμός

Από τον Άγγελο-Ιωάννη Μπουλντούμη, ceo των Κέντρων ξένων γλωσσών και Δημοτικό Σύμβουλο...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αποτυπώματα βίας…πως να τα εξαλείψουμε

Πολύμορφη | Αποτυπώματα βίας…πως να τα εξαλείψουμε | Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πειραιά |...