Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ στον Πειραιά
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ στον Πειραιά

Περιοδεία Νίκου Χαρδαλιά σε Κερατσίνι και Πειραιά. «Θα προχωρήσουμε σε fast track διαδικασίες για να λύσουμε χρόνια προβλήματα της Αττικής»

 

«Θα προχωρήσουμε σε fast track διαδικασίες για να λύσουμε χρόνια προβλήματα της Αττικής», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά την περιοδεία του σε περιοχές του Πειραιά. Και πρόσθεσε: «Θα προχωρήσουμε χωρίς παρέκκλιση μέχρι να ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα και να θωρακιστεί η Αττική από κάθε κίνδυνο».

Ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στο Κερατσίνι όπου είδε το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Κερατσινίου-Δραπετσώνας, που κατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 7,6 εκατ. ευρώ. «Πρόκειται», όπως τόνισε, «για ένα αντιπλημμυρικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο αποτελούσε αίτημα δεκαετιών των κατοίκων και θα θωρακίσει αποτελεσματικά την ευρύτερη περιοχή».

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον οποίο συζήτησαν τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την πόλη, όπως το κυκλοφοριακό, την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.  Ο κ. Χαρδαλιάς ξεναγήθηκε στη Διεύθυνση Πληροφορικής και στο «Κέντρο Επιχειρήσεων» του Δήμου, όπου διαπίστωσε πώς σε πραγματικό χρόνο οι εργαζόμενοι ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την πόλη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε επίσης το Γηροκομείο της Μητρόπολης Πειραιά όπου τον υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

«Γνωρίζω», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς, «το μοναδικό έργο  που υπηρετεί η Μητρόπολη  Πειραιά, και θέλω να επιβεβαιώσω  την βούλησή μου να είμαι πραγματικά χρήσιμος».

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε στη συνέχεια, το Ίδρυμα «Αικατερίνης Λασκαρίδη», μετέβη στο Πασαλιμάνι όπου έχει συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη και πολίτες και παρέστη σε εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη.

 

Από αρ. Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος ΕΒΕΠ, Μπάμπης Σημαντώνης πρόεδρος ΕΕΝΜΑ, Σταυρούλα Αντωνάκου Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος, Νίκος Χαρδαλιάς, Γιώργος Αλεξανδράτος.

 

 

Στο γεύμα της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά συμμετείχε η εταιρεία Grid Shipping & Capital Ltd. Από αριστερά Σπυρίδων Τόγιας εφοπλιστής συνιδιοκτήτης της Grid, Γιώργος Αλεξανδράτος Πρόεδρος  της Λέσχης, Χρήστος Φασουλής, Dr.Πάνος Φασουλής  (PhD) ιδιοκτήτης της πλοιοκτήτριας  εταιρείας Grid Shipping & Capital Ltd.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης στη Ναυτιλιακή Λέσχη, Χριστίνα Μπεζαντάκου KEFI, Δανάη Μπεζαντάκου Navigator Shipping Consultants, Παναγιώτης Τσάκος,  ο υποψήφιος Νίκος Χαρδαλιάς, Μαρία Κορωνάκη, Κατερίνα Βανού και Μάνος Βασιλόπουλος από την εταιρεία Vanos S.A. ανάμεσα στον Πρόεδρο της Λέσχης Γιώργο Αλεξανδράτο.

 

Από αρ. Κατερίνα Βανού, Χριστίνα Μπεζαντάκου, Δανάη Μπεζαντάκου, Ειρήνη Νταϊφά, Νικόλαος Λιάπης  ΕΛΙΝΤ

από αρ. Νίκος Χαρδαλιάς, Κλαίρη Παπά ιστολόγιο  Piraeus365.gr

Related Articles

Γιάννης Κοκαράκης- BureauVeritas: Ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο για πλοία και για εξοπλισμό

Ο Δρ. Γιάννης Κοκαράκης Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Hellenic BS-ME Zone...

New partnership: Vanos S.A. and Particles plus

VANOS S.A. is proud to announce a new partnership with Particles Plus,...

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

ΕΣΠ: «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και...