Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η Lloyd’s Register ενοποιεί την ψηφιακή της παρουσία με την OneOceanLR
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Lloyd’s Register ενοποιεί την ψηφιακή της παρουσία με την OneOceanLR

Η  Lloyd’s Register συγχώνευσε τις υπάρχουσες ψηφιακές πλατφόρμες της υπό το νέο εμπορικό σήμα OneOceanLR, το οποίο ξεκίνησε μετά από αρκετές πρόσφατες εξαγορές στον ψηφιακό θαλάσσιο χώρο.
Η νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα θα ενσωματώσει ψηφιακές λύσεις από την OneOcean, τη Hanseaticsoft και την ISF Watchkeeper σε ένα νέο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο μαζί με άλλα ψηφιακά προϊόντα που προσφέρει η LR, παρέχοντας στους ναυτιλιακούς φορείς λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα από έναν μόνο πάροχο και ελαχιστοποιώντας την εξάρτηση από ξεχωριστά συστήματα.
Η υποστήριξη και οι λύσεις της OneOcean LR για συμμόρφωση, διαχείριση και απόδοση βασίζονται σε περισσότερα από 20.000 πλοία και επιτρέπουν στους πελάτες τηςLR να χρησιμοποιούν ψηφιακή τεχνολογία για την επίβλεψη των λειτουργιών του στόλου, τη διαχείριση του κόστους, τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.
Συγκεντρώνοντας αυτές τις λειτουργίες, η LR, η οποία εξαγόρασε την OneOcean τον Ιούνιο του 2022, μπορεί να συνεχίσει να ενδυναμώνει τους πελάτες της με την ικανότητα να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και αναδυόμενες προκλήσεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία και να λειτουργούν με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και κερδοφορία, σύμφωνα με όλους τους σχετικούς ναυτιλιακούς κανονισμούς.
Ο Martin Taylor, Διευθύνων Σύμβουλος της OneOceanLR, δήλωσε:
«Η ψηφιοποίηση αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη στη ναυτιλία και αποτελεί το πρώτο βήμα προς την αντιμετώπιση ορισμένων προκλήσεων συμμόρφωσης, κόστους, ασφάλειας και περιβάλλοντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ενοποιήσει τις ψηφιακές μας λύσεις στην πλατφόρμα OneOceanLR, δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο κόμβο για τη διευκόλυνση του μετασχηματισμού βάσει δεδομένων για τους πελάτες μας.
«Η νέα πλατφόρμα θα ενισχύσει τη χρηστικότητα, θα εξορθολογίσει τις ροές εργασίας και θα βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα, επιτρέποντας στους πελάτες μας να βελτιώσουν τις δραστηριότητές τους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος με την ψηφιακή τεχνολογία».
Ο Nick Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της Lloyd’s Register, δήλωσε:
“Η παροχή ενός παγκοσμίως κορυφαίου, ανθεκτικού στο μέλλον ψηφιακού χαρτοφυλακίου αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο του οράματος της Lloyd’s Register. Τώρα προσφέρουμε μια ενοποιημένη και συνεκτική πλατφόρμα για πλοιοκτήτες, διαχειριστές, ναυλωτές και χειριστές, με το ευρύτερο εύρος και δυνατότητα που διατίθεται στην αγορά. Με την OneOceanLR, μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας ως αξιόπιστοι σύμβουλοι των ενδιαφερόμενων μερών στη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς ο τομέας μας αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές και της ψηφιοποίησης

Related Articles

Παράδοση – Παραλαβή Καθηκόντων του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης-παραλαβής ανάμεσα στον απελθόντα Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής...

Η Costamare Inc. ανακοινώνει την πλήρη εξαγορά των υφιστάμενων μετοχών της σε προνομιούχες της σειράς E

Costamare Inc. (η «Εταιρεία», «εμείς» ή «δική μας») (NYSE: CMRE)  ανακοίνωσε  ότι...

9th Capital Link Maritime Leaders Summit – Greece : “Dashing Ahead – Leadership in Action”

Με κοινό που ξεπέρασε τους 1.200+ συμμετέχοντες Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΙΜΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL1 Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την Τρίτη...