Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η Lloyd’s Register ενοποιεί την ψηφιακή της παρουσία με την OneOceanLR
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Lloyd’s Register ενοποιεί την ψηφιακή της παρουσία με την OneOceanLR

Η  Lloyd’s Register συγχώνευσε τις υπάρχουσες ψηφιακές πλατφόρμες της υπό το νέο εμπορικό σήμα OneOceanLR, το οποίο ξεκίνησε μετά από αρκετές πρόσφατες εξαγορές στον ψηφιακό θαλάσσιο χώρο.
Η νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα θα ενσωματώσει ψηφιακές λύσεις από την OneOcean, τη Hanseaticsoft και την ISF Watchkeeper σε ένα νέο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο μαζί με άλλα ψηφιακά προϊόντα που προσφέρει η LR, παρέχοντας στους ναυτιλιακούς φορείς λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα από έναν μόνο πάροχο και ελαχιστοποιώντας την εξάρτηση από ξεχωριστά συστήματα.
Η υποστήριξη και οι λύσεις της OneOcean LR για συμμόρφωση, διαχείριση και απόδοση βασίζονται σε περισσότερα από 20.000 πλοία και επιτρέπουν στους πελάτες τηςLR να χρησιμοποιούν ψηφιακή τεχνολογία για την επίβλεψη των λειτουργιών του στόλου, τη διαχείριση του κόστους, τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων.
Συγκεντρώνοντας αυτές τις λειτουργίες, η LR, η οποία εξαγόρασε την OneOcean τον Ιούνιο του 2022, μπορεί να συνεχίσει να ενδυναμώνει τους πελάτες της με την ικανότητα να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες και αναδυόμενες προκλήσεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία και να λειτουργούν με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και κερδοφορία, σύμφωνα με όλους τους σχετικούς ναυτιλιακούς κανονισμούς.
Ο Martin Taylor, Διευθύνων Σύμβουλος της OneOceanLR, δήλωσε:
«Η ψηφιοποίηση αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη στη ναυτιλία και αποτελεί το πρώτο βήμα προς την αντιμετώπιση ορισμένων προκλήσεων συμμόρφωσης, κόστους, ασφάλειας και περιβάλλοντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ενοποιήσει τις ψηφιακές μας λύσεις στην πλατφόρμα OneOceanLR, δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο κόμβο για τη διευκόλυνση του μετασχηματισμού βάσει δεδομένων για τους πελάτες μας.
«Η νέα πλατφόρμα θα ενισχύσει τη χρηστικότητα, θα εξορθολογίσει τις ροές εργασίας και θα βελτιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα, επιτρέποντας στους πελάτες μας να βελτιώσουν τις δραστηριότητές τους και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος με την ψηφιακή τεχνολογία».
Ο Nick Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της Lloyd’s Register, δήλωσε:
“Η παροχή ενός παγκοσμίως κορυφαίου, ανθεκτικού στο μέλλον ψηφιακού χαρτοφυλακίου αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο του οράματος της Lloyd’s Register. Τώρα προσφέρουμε μια ενοποιημένη και συνεκτική πλατφόρμα για πλοιοκτήτες, διαχειριστές, ναυλωτές και χειριστές, με το ευρύτερο εύρος και δυνατότητα που διατίθεται στην αγορά. Με την OneOceanLR, μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας ως αξιόπιστοι σύμβουλοι των ενδιαφερόμενων μερών στη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθώς ο τομέας μας αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές και της ψηφιοποίησης

Related Articles

Γιάννης Κοκαράκης- BureauVeritas: Ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο για πλοία και για εξοπλισμό

Ο Δρ. Γιάννης Κοκαράκης Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Hellenic BS-ME Zone...

New partnership: Vanos S.A. and Particles plus

VANOS S.A. is proud to announce a new partnership with Particles Plus,...

Ομιλία και συναντήσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη στην 33η Συνέλευση του (ΙΜΟ)

«Πρέπει να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της ναυτιλίας και να δώσουμε λύσεις στα...

Diana Shipping Inc. Announces Time Charter Contract for m/v New Orleans with Kawasaki

ATHENS, GREECE,–Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company...