Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ “ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΫΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ”
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

“ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΫΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ”

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΣΕΒ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά (ΟΠΑΝ), διοργάνωσε την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023 τον αγώνα: “ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΫΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ”.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη των σκοπών της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, (ΕΛΕΠΑΠ).
Πηγή έμπνευσης και κύριος σκοπός αυτής της Αθλητικής Γιορτής είναι η προώθηση της ανιδιοτελής συνεισφοράς όλων μας προς το κοινωνικό σύνολο και η διάδοση του “ευ αγωνίζεσθε” ως αναπόσπαστο μέρος όλων των μορφών αθλητικών δραστηριοτήτων.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε δρομική διαδρομή με αποστάσεις 1.000 μέτρων και 5.000 μέτρων καθώς και θαλάσσια διαδρομή 750 μέτρων και 1.500 μέτρων.
Μέσα από τη συμμετοχή τους, οι αθλητές θα στείλουν ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης, καθώς τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των θεραπειών των Γενναίων Παιδιών με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων.

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...