Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home AGENDA OLYMPIC YACHT SHOW 2023 η κορυφαία έκθεση για το Σκάφος και τη Θαλάσσια Αναψυχή
AGENDAΝΑΥΤΙΛΙΑ

OLYMPIC YACHT SHOW 2023 η κορυφαία έκθεση για το Σκάφος και τη Θαλάσσια Αναψυχή

Olympic YachtShow 2023: Στην τελική ευθεία για το μεγάλο ραντεβού του yachting

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του 3ουOlympic YachtShow έχει ήδη ξεκινήσει. Το premium in-wateryachtshow της χρονιάς επιστρέφει δυναμικά από την Πέμπτη ως και την Κυριακή, 19-22/10, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, και ετοιμάζεται να προσφέρει δυνατές εικόνες και μοναδικές συγκινήσεις.

Στο πλωτό τμήμα της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα κορυφαία νέα μοντέλα, τις νέες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες σκαφών, ενώ παράλληλα στον χερσαίο χώρο να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον χώρο του σκάφους αναψυχής και του yachting.

Περισσότεροι από 100 κορυφαίοι οίκοι και κατασκευαστές από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν 120 νέασκάφη, με πολλές πρεμιέρες -πανελλαδικές και ευρωπαϊκές να κλέβουν την παράσταση. Η ONDECK EVENTS, διοργανώτρια εταιρεία,  βάζει τις τελευταίες πινελιές για να παρουσιάσουν για τρίτη χρόνια ένα ΥachtShow διεθνών προδιαγραφών με πολλές εκπλήξεις, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τα λαμπερά εγκαίνια, την ημέρα έναρξης του Show, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου.

Όπως κάθε χρονιά, τα ελληνικά σκάφη είναι στο πρώτο πλάνο και τα ποιοτικά ναυπηγεία δίνουν ισχυρό παρών με τα νέα μοντέλα να βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Φέτος αναμένονται πολλές αφίξεις από το εξωτερικό, τόσο από στελέχη της αγοράς όσο και από επισκέπτες που έχουν ενδιαφέρον αγοράς. Το Olympic YachtShow έχει ενταχθεί στο ημερολόγιο των διεθνών διοργανώσεων και αποτελεί πλέον ένα σημαντικό ραντεβού για την κοινότητα του Yachting και του Θαλάσσιου Τουρισμού.

 

Η Πολιτεία στηρίζει το 3οOlympic YachtShow

 

Το 3οOlympic YachtShow τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

«Χαιρετίζω τη διοργάνωση που έχει καταστεί πλέον θεσμός, αποτελώντας μια σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας της ελληνικής ναυπηγικής αγοράς», ήταν ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κος Χρήστος Στυλιανίδης. Αρωγός στο 3οOlympic YachtShow είναι και η Περιφέρεια Αττικής. «Με καμάρι για τον Θαλάσσιο Τουρισμό της Αττικής, καλωσορίζουμε το φετινό Olympic YachtShow που εξελίσσεται σε θεσμό στα ναυτικά δρώμενα της χώρας μας, κατακτώντας κορυφαία θέση στην παγκόσμια ατζέντα με τα μεγαλύτερα events των premium σκαφών αναψυχής», σχολίασε ο Περιφερειάρχης κος Γιώργος Πατούλης. Την θεσμική ουσία που προσφέρει η διοργάνωση στην ελληνική αγορά, επισήμανε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη: «Πρόκειται για μια εκδήλωση που εκφράζει έναν σημαντικό κλάδο, αυτόν του yachting, ο οποίος είναι για τον τουρισμό ένας κλάδος ανερχόμενος, με μεγάλες προοπτικές και δυναμική, που αποφέρει πολλά στην ελληνική οικονομία και στον ελληνικό τουρισμό».

 

Για να επισκεφτείτε το 3ο Olympic YachtShow, προμηθευτείτε το εισιτήριό σας μέσω της πλατφόρμας more.com byViva.

 

SPONSORS & PARTNERS

 

Grand Sponsor: EKO MARINE

Gold Sponsors: ZOIS EFSTATHIOU, D. KORONAKIS SA,
MPD-MELITA MARINE GROUP, RIGINOS YACHTS

Silver Sponsor: TECHNOHULL

Bronze Sponsors: ATALANTA MARINE, FAST SAILING, GOLDFISH BOAT AS, KIMISOO, MAREX, PANTAENIUS, RAFNAR HELLAS

Venue Partner: OLYMPIC MARINE

Official Car: KIA HELLAS

Supporter: ELINOIL

Premium Medical Partner: ATHENS MEDICAL GROUP

Premium Apparel Partner: BROOKS BROTHERS

Premium Sportswear Partner: DIMITRIADIS Action & Lifestyle Distribution

Educational Partner: METROPOLITAN COLLEGE

Application Partner: PLORA APP

Premium Spirit Partner: JOHNNIE WALKER

Premium Coffee Partner: NESPRESSO PROFESSIONAL

Premium Wine: CELLIER

Fine Dining Partner: ΚΑΛΕΩ GREEK GASTRONOMY

Strategic Partners: E.EN.E, COMMUNAUTE HELLENIQUE DE MONACO, CEO CLUBS GREECE

 

MEDIA PARTNERS

Official Media Sponsor: SKAI

Official Magazine: SKIPPER ONDECK

Media Partners: ARTECNIKO, EPIXEIRO.GR

International Media Sponsors: YACHTING PAGES (GB), BARCHE (IT), WAVE (SUI)

International Press Office: SAND PEOPLE COMMUNICATION (SUI)

www.olympicyachtshow.gr

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...