Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΟΔΕΠ: Συγκέντρωση βασικών διατροφικών αγαθών
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΚΟΔΕΠ: Συγκέντρωση βασικών διατροφικών αγαθών

Όλοι μαζί φτιάχνουμε το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τους ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Μια ακόμα δράση αγάπης και προσφοράς διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά τον μήνα των Χριστουγέννων.

Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. καλεί τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε μια ακόμα πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ενταγμένη στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται  σταθερά δίπλα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, από 1 έως 29 Δεκεμβρίουθα πραγματοποιείται καθημερινά συγκέντρωση βασικών διατροφικών αγαθών, τόσο στην αποθήκη της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου 27) 8:00-17:00 όσο και στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (πλατεία Κοραή 1, Ισόγειο Δημαρχείου) 8:00-15:00.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι και τα εφετινά Χριστούγεννα, να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Η προτεινόμενη λίστα των προϊόντων είναι η εξής:

·        Λάδι

·        Αλεύρι

·        Ζάχαρη

·        Αλάτι

·        Κονσέρβες

·        Όσπρια

·        Ζυμαρικά

·        Γάλα εβαπορέ

·        Δημητριακά

·        Παξιμάδια

·        Χυμούς

·        Μπισκότα

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Για ακόμα μια εορταστική περίοδο, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, συγκεντρώνοντας  τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης και θα ήθελα να  καλέσω τους Πειραιώτες να προσφέρουν σε αυτή τη σημαντική κοινωνική δράση με  την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη  που τους διακρίνει. Συγχαρητήρια  στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. γι αυτή την πρωτοβουλία, η οποία είμαι βέβαιος πως θα βρει θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο».

 

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε σε σχετική του δήλωση:

«Και τα εφετινά Χριστούγεννα κανείς δεν θα νιώσει μόνος στον Πειραιά!

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και τις εφετινές εορτές των Χριστουγέννων μαγικές, για όλες και για όλους ανεξαιρέτως, συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα είδη διατροφής για το εορταστικό τραπέζι των πιο ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας.

Σας καλώ να προσφέρετε από το υστέρημα της αγάπης σας, στέλνοντας για ακόμη μια φορά μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Πειραιά σε όλη την Ελλάδα».

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...