Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Με Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Κακοσαίο η Φωταγώγηση στην παραλία του Βόλου στις 28/12
ΕΛΛΑΔΑ

Με Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Κακοσαίο η Φωταγώγηση στην παραλία του Βόλου στις 28/12

Ο κύκλος γιορτινών εκδηλώσεων με τίτλο «Ο Βόλος μας Μαγεύει» πραγματοποιείται για 10η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη.

Η έναρξη για τη φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στις 7.00 το βράδυ στην παραλία του Βόλου με επίσημους προσκεκλημένους τη σπουδαία τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα και τον εκπληκτικό Γιώργο Κακοσαίο,   τους οποίους θα συνοδεύσει μουσικά η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Βόλου και οι Χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Το πρώτο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος αποτελείται από γιορτινές μελωδίες και κομμάτια από το ρεπερτόριο της Μιούζικαλ σκηνής, για τα οποία συμπράττουν η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου σε πλήρη ανάπτυξη,  η σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου με τη συμμετοχή 90 μελών των Χορωδιών του Δημοτικού Ωδείου και χορευτές Σχολών Χορού της πόλης, για να προετοιμάσουν το κοινό να υποδεχθεί τους αγαπημένους καλλιτέχνες, Πέγκυ Ζήνα και Γιώργο Κακοσαίο.

Οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, θα ανέβουν στην σκηνή και θα  ερμηνεύσουν μεγάλες τους επιτυχίες με τη Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου σε ένα live πρόγραμμα το οποίο θα μεταδίδεται και από οθόνες τοποθετημένες κατά μήκος της παραλίας του Βόλου, ενώ στη συνέχεια με το Δήμαρχο της πόλης κ. Αχιλλέα Μπέο θα πατήσουν το «μαγικό κουμπί»  για να φωταγωγηθεί η πόλη και να στολιστεί ο ουρανός με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Βόλου διευθύνει ο μαέστρος της Ιωακείμ Μπαλτσαβιάς, την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος έχει ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Βόλου Ανδρέας Μιμαίος, υπεύθυνη χορωδιών η Σύλβια Τσιμπανάκου και οι ενορχηστρώσεις του συνόλου των μουσικών κομματιών των μιούζικαλ είναι του Θεόδωρου Λεμπέση και οι ενορχηστρώσεις των κομματιών των προσκεκλημένων καλλιτεχνών είναι των Θεόδωρου Λεμπέση και Απόστολου Τσιάρκα. Τον εντυπωσιακό περίπατο επί της οδού Δημητριάδος με τις παραδοσιακές άμαξες του Βόλου, συνοδεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα με τον μαέστρο της Βασίλη Τασούδη.

Παρουσίαση: Σωτήρης Πολύζος.

Σε κομμάτια που αποδίδει η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττουν και χορευτικές ομάδες του Apparatus Circus lab με χορογράφο την Αγγελική Μέλη, της  Σχολής Χορού Break A Move με χορογράφους τους Κωνσταντίνο Πανόπουλο, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Ραφαέλα Μηνά,  Dance Studio με χορογράφους τις Νίκολα Κρίτσλοου και Κατερίνα Σαρρή και  Libre Dance Studio με χορογράφους τις Νένα Τσιαμάγκα, Λία Μπρίκα, Γιούλη Σταμάτη και Αθηνά Καρδαμάκη.

Σχεδιασμός σκηνικών – props: Αγγελική Μέλη. Οι στολές των Δημοτικών Χορωδιών και τα κοστούμια των χορευτών σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν από τον  Κωνσταντίνο Μαγαλιό και τους συνεργάτες του. Ειδικές κατασκευές – props από την εταιρεία TheSign  – Κούντριας, Κυριάκος Γαλάτος και Βόλος Χυτήρια.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από  Τηλεοπτικούς Σταθμούς της Θεσσαλίας, διαδικτυακά και δορυφορικά. 

Η φαντασμαγορική τελετή θα μεταδοθεί μέσω δορυφόρου με τα εξής στοιχεία:

Ώρα μετάδοσης: 19.00-21:00. Το κύκλωμα θα ανοίξει στις 18.45

δορυφόρος : HELLAS SAT 3

Start Time : 28-11-2023 16:45 GMT

downlink frequency: 11662.5000 H

Start Time : 28-11-2023 16:45

HD 4:2:0, 8PSK, FEC 3/4, 25% ROLL OFF

 

Οι θεατές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μετάδοση από το διαδίκτυο, έχουν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν στο παρακάτω link : https://youtube.com/live/YbGqgIRJVyE?feature=share ΚΑΙ στο voloslive.gr

 

Related Articles

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

233 εκατ. ευρώ για 58 μεγάλα έργα οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...