Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Kamaridis GlobalWire Group: Τιμήθηκε με το βραβείο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας-ΚΟΥΡΟΣ 2023
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Kamaridis GlobalWire Group: Τιμήθηκε με το βραβείο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας-ΚΟΥΡΟΣ 2023

Η  κ. Άννα Καμαρίδη  είναι πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS, έχει την θέση  της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Διευθύνει τα τμήματα Διεθνών Αγορών, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της οικογενειαικής  εταιρείας- Ομίλου Καμαρίδης GlobalWire.

 

Η εταιρεία βραβεύτηκε με το βραβείο ΚΟΥΡΟΣ , Ανάπτυξη, την  Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα, ακολουθεί η ομιλία της κ. Καμαρίδη:

 

Στις 23 Νοεμβρίου 2023 επιβραβεύτηκε μια προσπάθεια 47 ετών -απόσπασμα της ομιλίας :
‘’Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Οικογένεια μου και γεμίζει με μεγάλη χαρά εμένα προσωπικά – που παραλαμβάνω εκ μέρους του Ομίλου μας – το βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας με το οποίο μας βραβεύετε στο πλαίσιο της 26ης Επετείου των Βραβείων Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ, που στηρίζει την Ελληνική Επιχειρηματικότητα και αναδεικνύει τις Αρχές και Αξίες του οικογενειακού επιχειρείν.

Ο Όμιλος των Επιχειρήσεων μας, πλήρως εναρμονισμένος με τις διεθνείς τάσεις αποδεικνύει έμπρακτα, σε καθημερινή βάση, τη δέσμευσή μας στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα.

Έχοντας στο DNA μας τις «πατροπαράδοτες» αξίες του οικογενειακού επιχειρείν, κάνουμε σταθερά βήματα προς τον εκσυγχρονισμό των επιχειρηματικών μοντέλων, ενσωματώνοντας και εδραιώνοντας βέλτιστες πρακτικές Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Επενδύσεις, καινοτομία και εξωστρέφεια αποτελούν μονόδρομο στη Νέα Εκβιομηχάνιση της Χώρας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη μιας ισχυρής παραγωγικής βάσης, η οποία θα εστιάζει σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας με αυξημένη διεθνώς ζήτηση, μέσω της οποίας θα υποστηρίζεται και θα προωθείται η αναγκαία πλέον εξωστρέφεια.

Ως εκπρόσωπος της Ελληνικής βιομηχανίας, θα ήθελα να αναδείξω ως εγγενή ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την συνέπεια απέναντι στους εργαζομένους μας, στους προμηθευτές μας και στην τοπική κοινότητα.

Ο Όμιλος μας είναι απόλυτα συνεπής στο τρίπτυχο Συνέπεια – Εργατικότητα – Εμπιστοσύνη, ένα τρίπτυχο το οποίο μας δίδαξε τον αδελφό μου και εμένα ο πατέρας μας και το οποίο αποτελεί την επαγγελματική μας Βίβλο! ‘’

Μας τίμησαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας , ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννης Μπρατάκος, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Θεοχάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα, και η Γ.Γ Ιδιωτικών Επενδύσεων κα Βίκυ Λοΐζου.

Με Βραβείο ΚΟΥΡΟΣ 2023 τιμήθηκαν οι:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: Kamaridis GlobalWire Group

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΙΒΟ: D. KORONAKIS S.A.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Ίδρυμα Μποδοσάκη

Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η KPMG, η GOLDAIR, η Innovis, η GENESIS Pharma, η LeasePlan, η DS Automobiles και η Better Future, υποστηρικτής η εταιρεία ILIAS LALAoUNIS, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η Direction Βusiness Network &  Business news Magazine και η Touchpoint Strategies, μέλος του Ogilvy Greece.

Related Articles

ΥΝΑΝΠ Εντοπισμός και κατάσχεση 209kg ναρκωτικής ουσίας

Εντοπισμός και κατάσχεση 209kg ναρκωτικής ουσίας (skunk) και σύλληψη ημεδαπού για παράβαση...

Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 20ου EMMYS 2024 στον Πόρο

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 20ο EMMYS 2024 το οποίο πραγματοποιήθηκε από...

 Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κεφαλονιά

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κεφαλληνίας από...

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου

ΟΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου...