Πέμπτη , 29 Φεβρουάριος 2024
Home SLIDER ST.NICHOLAS BUSINESS CLUB: Βραβεία Αριστείας
SLIDERΠΕΙΡΑΙΑΣ

ST.NICHOLAS BUSINESS CLUB: Βραβεία Αριστείας

Ομιλία του  Catp.Δημήτρη  Ματθαίου προέδρου του  St.Nicholas  Business Club.

 

Είναι προνόμιο μου ως πρόεδρος της επιχειρηματικής   Λέσχης να σας καλωσορίσω στο γκαλά μας στο λαμπερό ξενοδοχείο  Intercontinental στην καρδιά της Αθήνας.

Πριν από 4 μήνες ξεκινήσαμε μαζί με άλλα μέλη αυτό το ταξίδι ιδρύοντας αυτή  τη Λέσχη με το όραμα να συνδυάσουμε την επιχειρηματική καινοτομία  τις αξίες της φιλανθρωπίας  και της ναυτιλιακής κληρονομιάς. Με το πνεύμα των ναυτιλιακών παραδόσεων του Πειραιά ξεκινήσαμε  το ταξίδι μας προς ανεξερεύνητα νερά δεσμευμένοι να έχουμε σημαντικό  αντίκτυπο στην κοινότητα μας  και πέραν αυτής.  Απόψε κοιτώντας γύρω μου βλέπω τα πρόσωπα πρωτοπόρων επιχειρηματιών, φιλανθρώπων, και οραματιστών. Ο καθένας σας  είναι  μαρτυρία της δύναμης της ενότητας και της δύναμης των κοινών φιλοδοξιών.  Είστε ο σφυγμός αυτού  του  Club και θα  να είναι πάντα  η  αφοσίωσή σας και το πάθος σας που τροφοδοτούν την αποστολή μας.

Με τα αθάνατα λόγια του Σκώτ Φιτζέραλντ « Για ότι αξίζει ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις ότι θέλεις, ελπίζω να ζήσεις μια ζωή που σε κάνει υπερήφανο, και αν διαπιστώσεις  ότι δεν είσαι  ελπίζω να έχεις τη δύναμη να ξεκινήσεις από την αρχή» Αυτά τα λόγια αντηχούν με το ταξίδι μας στο επιχειρηματικό Club  St. Nicholas, δεν είμαστε απλώς ένα  κλαμπ  είμαστε ένα κίνημα μια συλλογική δύναμη για μια θετική αλλαγή.

Οι επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές μας πρωτοβουλίες έχουν ήδη αρχίσει να υφαίνουν ένα καμβά ελπίδας  και υποστήριξης στην κοινότητα μας.

Από την υποστήριξη τοπικών επιχειρηματικών δράσεων και έως την προώθηση φιλανθρωπικών και εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών είμαστε δεσμευμένοι να αφήσουμε ένα παράδειγμα Αριστείας καλοσύνης και εξέλιξης τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στον τομέα των επιχειρήσεων και των ναυτιλιακών θεμάτων, βρισκόμαστε στην πρωτοπορία της καινοτομίας και της συνεργασίας, προσφέρουμε μια πλατφόρμα για δικτύωση ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασία δημιουργώντας τις ευκαιρίες που υπερβαίνουν τα σύνορα και επαναπροσδιορίζουν  τις δυνατότητες. Στη συνέχεια του ταξιδιού μας  επιδιώκουμε να προσελκύσουμε  μέλη που συμμερίζονται το όραμά μας για μια δυναμική και αποτελεσματική κοινότητα . Αναζητούμε άτομα που είναι όχι μόνο επιτυχημένα στον επαγγελματικό τομέα τους αλλά και που διαθέτουν την αίσθηση της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης.

Το επιχειρηματικό  Club St. Nicholas  δεν αποτελεί απλώς ένα χώρο συνάντησης για επιχειρηματίες, αλλά είναι ένας φάρος Αριστείας  και Ανθρωπισμού. Στη Λέσχη μας η επιτυχία δεν μετριέται μόνο σε επαγγελματικούς όρους  αλλά και στην ικανότητα να συνεισφέρουμε θετικά στην κοινωνία μας. Απευθύνουμε  λοιπόν έκκληση σε όσους έχουν την επιθυμία να προσφέρουν να εμπλουτίσουν τόσο τον επιχειρηματικό  όσο και τον κοινωνικό ιστό. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος ενός Club που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία , την καινοτομία και την αλληλεγγύη όπου μαζί θα δημιουργήσουμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες , ανάπτυξη και αληθινή αλλαγή. Με το πνεύμα του θέματος της αποψινής μας εκδήλωσης , ας αγκαλιάσουμε την πολυτέλεια και την αισιοδοξία των ρόουρι   τουέντις. Ας είμαστε  τολμηροί, γενναίοι και πάνω απ΄όλα ενωμένοι στην ανθρώπινη  αναζήτηση της Αριστείας. Ας  ξαναφέρουμε την μαγεία μιας περασμένης εποχής όχι μόνο απόψε αλλά στην κληρονομιά που χτίζουμε μαζί.

Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στο όραμά μας, την αφοσίωσή σας, στον  σκοπό μας, και τη παρουσία σας  εδώ . Απολαύστε το βράδυ και να είμαστε σε ένα μέλλον τόσο λαμπερό και εντυπωσιακό όσο η εποχή που γιορτάζουμε μαζί απόψε .

Κλείνοντας  ο πρόεδρος ευχήθηκε:

«Ένα 2024  γεμάτο από επιτυχίες και ευτυχία. Ας είναι το 2024 ένα  έτος που θα μας ενώσει ακόμα περισσότερο και θα μας επιτρέψει να γράψουμε μαζί νέα κεφάλαια επιτυχίας και προόδου που θα οδηγήσουν  σε μεγάλες επιτυχίες , ευκαιρίες που θα γεννήσουν καινοτομίες και στιγμές που θα δημιουργήσουν αξέχαστες  αναμνήσεις

Σας ευχαριστώ πολύ.»

 

 

Ο Γιώργος Ανδρεάδης από  BUREAU VERITAS παραλαμβάνει βραβείο

 

ο Μιχάλης Λεουτσάκος παραδίδει το Βραβείο στον  capt. Δημήτρη Ματθαίου της  ARCADIA SHIPMANAGEMENT

 

 

Ο Πρόεδρος ΠΣΕΠΕ κ. Νικόλαος Μαυρίκος παραλαμβάνει βραβείο Αριστείας για την εταιρεία  MAVRIKOS SHIP SUPPLIES IMPORTS

 

O Dr. Truth  Γιάννης Πατινιώτης παραλαμβάνει βραβείο  από τον Πρόεδρο Δημήτρη Ματτθαίου

 

ο Νίκος Μαρματσούρης από την  GAC

 

Φωτογραφίες απο το βίντεο του Maritimes.gr

Related Articles

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ θα τεθούν και σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας,...

Β.Κορκίδης: Αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων με υποτονική αγοραστική κίνηση

Από τον κ. Βασίλη Κορκίδη, πρόεδρο   ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ Αυλαία των χειμερινών...

Νέο Δ.Σ. για την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας-Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γ.Κουμπενάς

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων...

Danelec και Franman ενισχύουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με στόχο την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της ναυτιλίας

Η Danelec επεκτείνει τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Franman, προκειμένου να...