Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου  ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος με τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Σ. Καραγιάννη , στην οποία παρευρέθηκε ο  Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΣΠ κ. Ν. Κασιμάτης.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα, θέματα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων από δίκυκλα, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλείται στην είσοδο και έξοδο της πόλης, η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού που αντιμετωπίζει η Τροχαία και η ανάγκη ενίσχυσής της δεδομένου ότι ο Πειραιάς είναι πόλη-λιμάνι, η έλλειψη χώρων στάθμευσης γεγονός που οδηγεί στην παράνομη στάθμευση και άλλα τοπικού ενδιαφέροντος θέματα.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ ευχαρίστησε τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Σ. Καραγιάννη για την εποικοδομητική συζήτησή τους και για τις προσπάθειές του να δοθούν λύσεις σε μια σειρά θεμάτων που χρήζουν αντιμετώπισης και τα οποία αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας τους και συμφώνησαν να βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία για την αντιμετώπιση ουσιαστικών προβλημάτων της καθημερινότητας προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και της πόλης μας γενικότερα.

Related Articles

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ: Πασχαλινό παζάρι

Σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό Παζάρι του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος!  Ημερομηνίες: 20 & 21...

CALIFORNIA DREAMING-Παράταση παραστάσεων

Παράταση παραστάσεων Μετά την επιτυχία που σημείωσε το «California Dreaming 20 χρόνια...

Μάριος Ηλιόπουλος: Αγόρασε επτά πλοία, ναύλωσε άλλο ένα – Προσδίδει τεράστια δυναμική στην Seajets

Κατέπλευσαν άλλα δύο ταχύπλοα, επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία, τα οποία θα ενισχύσουν...

Πτώση άντρα στη θάλασσα στον Πειραιά

Τις απογευματινές ώρες χθες, στέλεχος της ομάδας Λ.ΑΜ.Δ.Α. της Λιμενικής Αρχής του...