Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024
Home SLIDER ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ(Stealthgas): Βράβευση και Επίτιμο μέλος ΕΒΕΠ
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

ΧΑΡΗΣ ΒΑΦΕΙΑΣ(Stealthgas): Βράβευση και Επίτιμο μέλος ΕΒΕΠ

 Επίτιμο μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά αναγορεύτηκε στις 8 Ιανουαρίου 2024 ο Χάρης Βαφειάς ceo της Ναυτιλιακής εταιρείας Stealthgas. Η εκδήλωση ξεκίνησε  με δοξολογία για τη νέα χρονιά χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κκ. Σεραφείμ, κατόπιν πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας στο φιλόξενο χώρο του Μεγάρου του ΕΒΕΠ.

 

Ο κ.Βαφειάς παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον υπουργό Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Παππά. Ανεβαίνοντας  στο βήμα έκανε μια σύντομη αναδρομή  στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας. Αναφέρθηκε στην  διαδρομή της οικογένειάς του, την εκλογή του πατέρα του όπως και του ιδίου να να ασχοληθεί με τη ναυτιλία.Επισήμανε  ότι οφείλουμε να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια. Ο Πειραιάς, όπως είπε, έχει ναυτιλιακό DNA, και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ούτε από το Λονδίνο, ούτε από την Σιγκαπούρη.

Εδώ, είπε χαρακτηριστικά, είναι το ναυτιλιακό κέντρο τονίζοντας ότι πρέπει να επενδύσουμε σε αυτό με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και με την βοήθεια της κυβέρνησης ώστε όχι μόνο να καταφέρουμε να είμαστε το Νο 1 στην Ευρώπη αλλά και να ανταγωνιστούμε την Κίνα που είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας. Κλείνοντας είπε:  «Το DNA μας είναι αλμυρό».

 

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε από αριστερά: κ. Χρήστο Σταϊκούρα, κ. Χάρη Βαφειά, κ. Ιωάννη Παππά και τον αεικίνητο και ζεστό οικοδεσπότη της  βραδιάς, Πρόεδρο  ΕΒΕΠ και ΠΕΣΑ κ. Βασίλη Κορκίδη.

 

 

Η γράφουσα  Κλαίρη Παπά, με τον βραβευμένο κ. Χάρη Βαφειά

Related Articles

IMO agrees possible outline for maritime “net-zero framework”

The International Maritime Organization has recently agreed on a potential draft outline of an...

Μάριος Ηλιόπουλος: Αγόρασε επτά πλοία, ναύλωσε άλλο ένα – Προσδίδει τεράστια δυναμική στην Seajets

Κατέπλευσαν άλλα δύο ταχύπλοα, επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία, τα οποία θα ενισχύσουν...

Πτώση άντρα στη θάλασσα στον Πειραιά

Τις απογευματινές ώρες χθες, στέλεχος της ομάδας Λ.ΑΜ.Δ.Α. της Λιμενικής Αρχής του...

ΟΛΠ Α.Ε.:  Στο Μαϊάμι για τη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας “SeatradeCruiseGlobal 2024”

Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετέχει για άλλη μια χρονιά στη Διεθνή Έκθεση για...