Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ THE GREAT GATSBY GALA 2023 BY ST NICHOLAS BUSINESS CLUB
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

THE GREAT GATSBY GALA 2023 BY ST NICHOLAS BUSINESS CLUB

Αγαπητοί καλεσμένοι του μεγαλοπρεπούς Great Gatsby Gala,

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα του Athenaeum Intercontinental Hotel, με μεγάλη επιτυχία το υπέρλαμπρο θεματικό Great Gatsby Gala της νέας επιχειρηματικής λέσχης St’ Nicholas Business Club, το οποίο ταξίδεψε τους καλεσμένους στην μαγική εποχή των roaring 20’s.

 

Το παρών στο μεγαλοπρεπές Great Gatsby Gala, έδωσαν περισσότερα από 600 άτομα, μεταξύ των οποίων υπουργοί, πρεσβευτές, γερουσιαστές από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, επίσημοι από την Αμερική και την Ελλάδα, καθώς επίσης και σημαντικά ονόματα του επιχειρηματικού, ναυτιλιακού, τεχνολογικού και ιατρικού κόσμου.

 

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τιμητικά από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του St’ Nicholas Business Club, CEO της ARCADIA Shipmanagement Co. Ltd. και της AEGEAN BULK Co. Ltd., κ. Capt Ματθαίου Δημήτριο, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και επίτιμο μέλος του St’ Nicholas Business Club κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, για την επιτυχημένη πορεία του, καθώς επίσης και για το έργο που έχει επιτελέσει διαχρονικά σε κάθε υπουργική και θεσμική θέση που του έχει ανατεθεί από την Κυβέρνηση, ο μεγάλος αθλητής υπεραποστάσεων κ. Μάριος Γιαννάκου, για την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής του κόσμου, το Έβερεστ στα Ιμαλάια τον περασμένο Μάιο, οι γυναίκες-μέλη του Club σε αναγνώριση του σπουδαίου τους ρόλου και της ανεκτίμητης συνεισφοράς τους στις δραστηριότητες του St’ Nicholas Business Club, καθώς επίσης και οι χορηγοί αυτού του υπέρλαμπρου Gala.

 

Το “St’ Nicholas Business Club” εδρεύει σε ένα τριώροφο νεοκλασικό κτίριο, στην καρδιά του Πειραιά και ιδρύθηκε με βάση τις αρχές της αριστείας, με στόχο να αποτελέσει έναν χώρο συνάντησης και συνεργασίας, καθώς επίσης και για κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και ειδικούς, τόσο από τον Ναυτιλιακό, Τεχνολογικό, Ιατρικό και από τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο, όσο και από μέλη της Πολιτικής και Ακαδημαϊκής κοινότητας.

 

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Club, Capt Δημήτρης Ματθαίου, στην ομιλία του προς τους καλεσμένους της εκδήλωσης δήλωσε: “Οι επιχειρηματικές και φιλανθρωπικές μας πρωτοβουλίες έχουν ήδη αρχίσει να υφαίνουν έναν καμβά ελπίδας και υποστήριξης στην κοινότητά μας. Από την υποστήριξη τοπικών επιχειρηματικών δράσεων έως και την προώθηση φιλανθρωπικών και εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, είμαστε δεσμευμένοι να αφήσουμε ένα παράδειγμα αριστείας, καλοσύνης και εξέλιξης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στον τομέα των επιχειρήσεων και των ναυτιλιακών θεμάτων, βρισκόμαστε στην πρωτοπορία της καινοτομίας και της συνεργασίας. Προσφέρουμε μια πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασία, δημιουργώντας ευκαιρίες που υπερβαίνουν τα σύνορα και επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες.

Στη συνέχεια του ταξιδιού μας, επιδιώκουμε να προσελκύσουμε μέλη που συμμερίζονται το όραμά μας για μια δυναμική και αποτελεσματική κοινότητα. Αναζητούμε άτομα που είναι όχι μόνο επιτυχημένοι στον επαγγελματικό τομέα τους αλλά και που διαθέτουν την αίσθηση της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης.

Η νέα επιχειρηματική λέσχη St’ Nicholas Business Club  δεν αποτελεί απλώς έναν χώρο συνάντησης για επιχειρηματίες, αλλά αποτελεί φάρο αριστείας και ανθρωπισμού. Στο St’ Nicholas Business Club, η επιτυχία δεν μετριέται μόνο σε επαγγελματικούς όρους αλλά και στην ικανότητα να συνεισφέρουμε θετικά στην κοινωνία μας.

 

Με το πνεύμα του θέματος της αποψινής μας εκδήλωσης, ας αγκαλιάσουμε την πολυτέλεια και την αισιοδοξία των roaring twenties. Ας είμαστε τολμηροί, ας είμαστε γενναίοι, και
πάνω απ’ όλα, ας είμαστε ενωμένοι στην αναζήτηση της αριστείας, ας ξαναφέρουμε τη μαγεία μιας περασμένης εποχής, όχι μόνο απόψε, αλλά και στην κληρονομιά που χτίζουμε μαζί.”

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ματθαίου Δημήτρης
Founder and President of the St’ Nicholas Business Club
President of the AHEPA Maritime Chapter HJ-45 “St’ Nicholas”
CEO of Arcadia Shipmanagement and Aegean Bulk
Chairman in Green Award Foundation

 

 

Related Articles

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός δημιουργείται στα Καμίνια από το Βαφειαδάκειο Ίδρυμα

Γιάννης Μώραλης: «Δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές για τη φιλοξενία παιδιών της πόλης...

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς δηλώνει τα...

YES FORUM: OPEN DAY / WE ARE HIRING !

Are you ready? Ανυπομονείς πως και πως για το επόμενο Open day...

PCT: Στήριξη ευάλωτων οικογενειών για τις ημέρες του Πάσχα

PCT:Στήριξη ευάλωτων οικογενειών για τις ημέρες του Πάσχα    HPCT  (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων...