Παρασκευή , 1 Μάρτιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Πέραμα 
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στο Πέραμα 

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος, για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, με οδηγό έναν 39χρονο και άλλους τρεις επιβάτες, στο λιμάνι Αρμού στο Πέραμα.
Οι επιβαίνοντες εξήλθαν μόνοι τους από το όχημα και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύθηκε με γερανοφόρο όχημα και με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη.
*****
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο περιπολίας, εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λάρυμνας ένας 29χρονος, να έχει αλιεύσει με ελεύθερη κατάδυση τρεις χιλιάδες είκοσι τεμάχια αχινούς, υπερβαίνοντας το επιτρεπόμενο όριο των είκοσι τεμαχίων ανά ημέρα, ανά αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΓΛΥΣΤΡΑ ΛΕΚΟΥΝΑΣ¨ στη Μαλεσίνα.
Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Λάρυμνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα αλιεύματα κατασχέθηκαν και στη συνέχεια επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.
*****
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας για τον εντοπισμό μιας οβίδας, σε προχωρημένη οξείδωση, εντός της θάλασσας, σε απόσταση από την ακτογραμμή περίπου δύο μέτρα, στη θαλάσσια περιοχή Δάφνης Πολιτικών Εύβοιας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ στο σημείο έγινε η προβλεπόμενη σήμανση και απαγορεύτηκε κάθε είδους θαλάσσια δραστηριότητα.

Related Articles

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γεύμα εργασίας με την Υπουργό Εργασίας

Η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά φιλοξένησε την Τετάρτη, 21Φεβρουαρίου 2024, γεύμα εργασίας με...

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας – Γερμανίας στον τομέα της ναυτιλίας

Οι επαφές του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη στο Βερολίνο...

Νέο Δ.Σ. για την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας-Επανεξελέγη πρόεδρος ο Γ.Κουμπενάς

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων...

9ο πρόγραμμα υποτροφιών από την ΕΕΝΜΑ

Η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων στηρίζει τη νέα γενιά της ναυτιλίας...