Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024
Home SLIDER MEGA Brokers: Παρουσίαση 2 νέων ατομικών προγραμμάτων που επαναπροσδιορίζουν την ασφάλιση υγείας
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MEGA Brokers: Παρουσίαση 2 νέων ατομικών προγραμμάτων που επαναπροσδιορίζουν την ασφάλιση υγείας

Η εταιρεία MEGA BROKERS πραγματοποίησε με επιτυχία την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής & Υγείας, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου 2024, με τη συμμετοχή των συνεργατών της εταιρείας. Τα δύο νέα προγράμματα ασφάλισης αναπτύχθηκαν αποκλειστικά σε συνεργασία με την HDI Global Speciality SE και την AKD insurance, προσφέροντας στους πελάτες την ασφάλεια και την προστασία που αξίζουν. Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν “Ανακαλύψτε το Μέλλον στις ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας: 2 νέα Ατομικά προγράμματα από τη Mega Brokers”, το οποίο αντανακλούσε τη φιλοδοξία και τη δέσμευσή για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κατάμεστη εκπαιδευτική αίθουσα, με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των συνεργατών μας να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αυτό αποτελεί αναμφισβήτητη απόδειξη της επιτυχίας και της ανταπόκρισης που είχε η παρουσίαση των νέων προγραμμάτων.

Ο κος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO στην MEGA BROKERS,

εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχημένη παρουσίαση των δύο νέων προγραμμάτων Ζωής & Υγείας της εταιρείας. Αυτά τα προγράμματα, τα οποία είναι αποκλειστικής διάθεσης, αποτελούν πηγή καινοτομίας στον χώρο των ασφαλίσεων. Η στενή συνεργασία τους με την HDI Global Speciality SE και την AKD insurance αναμένεται να προσφέρει σημαντικά οφέλη στους πελάτες της εταιρείας και να συμβάλει στην ανάπτυξή της σε αυτόν τον σημαντικό τομέα.

Ο κος Γιάννης Παππάς  Διευθυντής Κλάδου Ζωής, σε δήλωση του ανέφερε: “Τα νέα προγράμματα ασφάλισης Ζωής & Υγείας που παρουσιάστηκαν στη συνάντηση είναι αποτέλεσμα προσπαθειών και συνεργασίας με τους κορυφαίους στον κλάδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτά τα προγράμματα θα προσφέρουν στους πελάτες μας εξαιρετική κάλυψη και προστασία. Είναι μια σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό μας και μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε τα καλύτερα στους συνεργάτες μας σε κάθε επίπεδο.” Η εταιρεία προσανατολίζεται πλέον σε τέτοιου είδους ενέργειες, που υποστηρίζουν τους συνεργάτες μας στην παροχή υπεραξίας στους πελάτες τους, ενισχύοντας έτσι την ηγετική της θέση στον κλάδο.

 

 

Related Articles

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ξεκινάμε τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου, ελεύθερου δημόσιου χώρου, που αλλάζει την εικόνα της Αττικής”

Νίκος Χαρδαλιάς: “Ξεκινάμε τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου, ελεύθερου δημόσιου χώρου, ενός εμβληματικού...

Β. Κορκίδης: «Η κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα ενισχύοντας ευάλωτα νοικοκυριά και στηρίζοντας επιχειρήσεις»

Από τον  Βασίλη  Κορκίδη, Πρόεδρο Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Τρία μέτρα ως...

“Sikania II Hybrid”-Το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας πλοίο καθελκύστηκε στο Πέραμα

Kαθελκύστηκε το πρώτο υβριδικής τεχνολογίας επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο στο ναυπηγείου Κανέλλου στο...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ 110 + 1 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ

Ισχυρή στήριξη της νέας γενιάς από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, το ύψος...