Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Το Κέντρο Έρευνας για τη Διακυβέρνηση και την Αειφορία “EthosLab PC” στηρίζει το πρόγραμμα υποτροφιών του UNU-MERIT
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το Κέντρο Έρευνας για τη Διακυβέρνηση και την Αειφορία “EthosLab PC” στηρίζει το πρόγραμμα υποτροφιών του UNU-MERIT

Το Κέντρο Έρευνας για τη Διακυβέρνηση και την Αειφορία “EthosLab PC” στηρίζει το πρόγραμμα υποτροφιών του UNU-MERIT μέσω του UM crowdfunding platform.

Champion Ambition: Invest in an MPP Scholar

Η ποιοτική εκπαίδευση δεν είναι προνόμιο αλλά θεμελιώδες δικαίωμα που αξίζει σε όλους.

Θα πρέπει όλοι να εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Το Κέντρο Έρευνας για τη Διακυβέρνηση και την Αειφορία ΙΚΕ “Ethos Lab”, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιοεί για το 2024, συμβάλλει σε αυτό το θεμελιώδες δικαίωμα, συνεισφέροντας στη συγκέντρωση χρημάτων του UNU-MERIT για μια υποτροφία που έχει ως στόχο να υποστηρίξει έναν φοιτητή εκτός Ε.Ε. που δεν είχε την ευκαιρία να σπουδάσει στο παρελθόν εκτός της χώρας του λόγω οικονομικών περιορισμών.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα συμβάλουν στην κάλυψη των εξόδων βίζας, ταξιδιού και διαβίωσης του επιλεγμένου δικαιούχου, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών μας που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η δωρεά σας έχει θετικό αντίκτυπο! Η δωρεά σας έχει σημασία!
Donate here! https://lnkd.in/dEChUAjw

Το UNU-MERIT είναι το Ινστιτούτο του Ο.Η.Ε. για ολοκληρωμένη καινοτομία: Ένα Ινστιτούτο έρευνας και κατάρτισης που κινητοποιεί τη γνώση, την εκπαίδευση και την πολιτική για να ξεκλειδώσει το πλήρες δυναμικό της συνολικής καινοτομίας για βιώσιμη ανάπτυξη.
Το Πανεπιστήμιο του Ο.Η.Ε. (UNU) – Ινστιτούτο Οικονομικής και Κοινωνικής Έρευνας για την Καινοτομία και την Τεχνολογία του Μάαστριχτ (UNU-MERIT) είναι ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό ίδρυμα του UNU που συνεργάζεται στενά με το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ.

Το UNU-MERIT στοχεύει στην προώθηση της έρευνας για την κοινωνική πολιτική και την καινοτομία, την παροχή εκπαίδευσης και την κινητοποίηση της γνώσης προκειμένου να ξεκλειδώσει το πλήρες δυναμικό της καινοτομίας για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης χωρίς αποκλεισμούς.

Η ερευνητική ατζέντα του UNU-MERIT για «Ολοκληρωμένη Καινοτομία για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» (CI4SD) εστιάζει στους αλληλένδετους κινδύνους και τις ευκαιρίες της καινοτομίας, καθώς σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη φτώχεια και την ανισότητα, τη μετανάστευση και τον πληθυσμό και το μέλλον της δουλειά.

Οι ειδικές μονάδες ενισχύουν περαιτέρω την ερευνητική μας ατζέντα εστιάζοντας στα οικονομικά της καινοτομίας και στη διακυβέρνηση και τη δημόσια πολιτική της καινοτομίας. Επιπλέον, το UNU-MERIT περιλαμβάνει μια Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών που φιλοξενεί περίπου 80 υποψήφιους διδάκτορες (πλήρους και μερικής φοίτησης), περισσότερους από 100 φοιτητές Master και πολυάριθμους συμμετέχοντες στα μαθήματα ανάπτυξης ικανοτήτων μας, που πραγματοποιούνται επιτόπου και σε ολόκληρο τον Παγκόσμιο Νότο.

#ethoslab #education #UNMERIT #sdgs #csr #sustainability #businessethics

Related Articles

Διαγωνισμός ΦΟΙΝΙΞ: Ζωγραφικής – Αγιογραφίας & Παιδικής ζωγραφικής

Ανακοίνωση από ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΔΙΩΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   ΔΗΛΩΣΤΕ Έγκαιρα συμμετοχή στον...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MAVRIKOS IMPORTS S.A. για πέμπτη χρονιά στα Greek Exports Forum & Awards 2024

Η εταιρεία MAVRIKOS BORN2EXPORT βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατηγορία Top Trading Export Company αναδεικνύοντας την εξαιρετική...

Κώστας Λυμπουσάκης: Εκφράζουμε την πλειοψηφία των εταιρειών των ρυμουλκών και των ναυαγοσωστικών

Του Σάββα  Αθανασίου Διχασμένες είναι οι εταιρείες που διαχειρίζονται ρυμουλκά και ναυαγοσωστικά,...

Περιθώριο τουλάχιστον 2 ετών ζητούν οι πλοιοκτήτες των υπό ελληνική σημαία ρυμουλκών πλοίων

Παράταση προσαρμογής στα νέα δεδομένα Σειρά προβλημάτων στις διατάξεις του Κανονισμού περί...