Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ψηφιακή κάρτα εργασίας από το ΒΕΠ και ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ Ν.ΠΕΙΡΑΙΩΣ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ψηφιακή κάρτα εργασίας από το ΒΕΠ και ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ Ν.ΠΕΙΡΑΙΩΣ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το  ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» που διοργάνωσε το Β.Ε.Π. σε συνεργασία με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ Ν.ΠΕΙΡΑΙΩΣ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» που διοργάνωσε το  Β.Ε.Π. σε συνεργασία με  το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ Ν.ΠΕΙΡΑΙΩΣ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 καθώς σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων μελών και μη του Β.Ε.Π. το παρακολούθησαν τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά.

Εισηγητής του Σεμιναρίου  ήταν ο κ Δημητρόπουλος Κ. Δημήτρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Επιστημονικός Συνεργάτης Ομίλου EpsilonNet, ο οποίος ανέλυσε το  νέο πλαίσιο εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας και του ΕΡΓΑΝΗ II δίνοντας και αρκετά παραδείγματα και απάντησε  σε όλες τις ερωτήσεις  που έθεσαν οι συμμετέχοντες.

Ο πρόεδρος Β.Ε.Π., Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας  αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Σωματείου « ΔΗΜΗΤΡΑ» και μέλος Δ.Σ. ΒΕΠ, Δημήτρη Ντούρα για τη συνεργασία και  τη συνδιοργάνωση αλλά και την EpsilonNet για τη συνεργασία επεσήμανε: Τα επιχειρηματικά δεδομένα αλλάζουν, νέα εργαλεία, νέες προκλήσεις για τους μικρομεσαίους έρχονται πλέον καθημερινά.  Η συμμετοχή τόσων επιχειρήσεων  σήμερα που όχι μόνο παρακολούθησαν αλλά και συμμετείχαν ενεργά στο σημερινό σεμινάριο μας καταδεικνύει την ανάγκη τους να λάβουν ορθή ενημέρωση για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας αλλά παράλληλα αναδεικνύει τη σημασία του «ισχύς εν τη ενώσει». Με το μήνυμα λοιπόν ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αντιμετωπίσουμε κάθε νέα πρόκληση στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον  συνεχίζουμε με αισιοδοξία και όραμα για ένα καλύτερο, υγιές, βιώσιμο και ανταγωνιστικό μέλλον των μικρομεσαίων.

 ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Related Articles

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός δημιουργείται στα Καμίνια από το Βαφειαδάκειο Ίδρυμα

Γιάννης Μώραλης: «Δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές για τη φιλοξενία παιδιών της πόλης...

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς δηλώνει τα...

PCT: Στήριξη ευάλωτων οικογενειών για τις ημέρες του Πάσχα

PCT:Στήριξη ευάλωτων οικογενειών για τις ημέρες του Πάσχα    HPCT  (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων...

Ο Υπουργός Επικρατείας σε γεύμα εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς

Την Τρίτη 23Απριλίου 2024, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας, με...