Σάββατο , 18 Μάιος 2024
Home AGENDA Εξετάσεις Πιστοποίησης Κατασκευαστών Αλουμινίου
AGENDAΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εξετάσεις Πιστοποίησης Κατασκευαστών Αλουμινίου

Η  Ελληνική Ένωση Αλουμινίου AMKE, διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης Προσώπων κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17024:2012, διοργανώνει εξετάσεις για την πιστοποίηση προσώπων ως προς το Σχήμα Πιστοποίησης «Τεχνίτης Κατασκευής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου για Πόρτες – Παράθυρα – Εξώφυλλα»  σε  Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι   εξετάσεις αποτελούνται από θεωρητικό και  πρακτικό μέρος, απαιτούν τη φυσική παρουσία του υποψηφίου και θα πραγματοποιηθούν η μεν θεωρητική στην Αθήνα στις 13 Μαΐου 2024 η δε πρακτική στις 30 και 31 Μαΐου  2024  στο εξεταστικό κέντρο της  EUROPA (Οινόφυτα).

Αντίστοιχα για τη Θεσσαλονίκη οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22, 23 και 24 Μαΐου 2024στο εξεταστικό κέντρο της ArchitecturalAluminiumAcademy.

Για περισσότερες πληροφορίεςσχετικάμε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, την εξεταστική διαδικασία και το κόστος πιστοποίησης επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://aluminium.org.gr/exetaseis-pistopoiisis/ ή απευθυνθείτε στην EEAAMKEadmin@aluminium.org.gr, 210 72 56 130.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης των κατασκευαστών, η επιτυχής ολοκλήρωση των οποίων απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, υλοποιούνται υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ, η οποία έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία, με στόχο την ουσιαστική κατάρτιση των κατασκευαστών αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Related Articles

“Σεξουαλική βία και κακοποίηση. Νομοθεσία και πραγματικότητα”

Συζήτηση με αφορμή το βιβλίο του ποινικολόγου Ευτύχη Φυτράκη Το Ίδρυμα Αικατερίνης...

Δήμος Πειραιά : Εκδήλωση μνήμης για τα 105 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Γενοκτονία των 353.000 Ελλήνων του Πόντου,...

Η Εταιρεία “KORKIDIS BROS” στα Ποσειδώνια 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη,   Όλο και πιο κοντά! Χιλιάδες εκθέτες και...

Ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  στον Πειραιά

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σήμερα Σάββατο 18 Μάη, στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Πλατεία...