Τρίτη , 15 Σεπτέμβριος 2026
Home AGENDA 2o Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας από Ε.Ε.Α. – ΓΣΕΒΕΕ και Economist στις 25/5, με κεντρικό ομιλητή τον Φρανσουά Ολάντ
AGENDAΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

2o Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας από Ε.Ε.Α. – ΓΣΕΒΕΕ και Economist στις 25/5, με κεντρικό ομιλητή τον Φρανσουά Ολάντ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) σε συνεργασία με τον Economist διοργανώνουν το 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, το Σάββατο 25/5/2024, στο Grand Hyatt Hotel.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας ενώ θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Θέμα του Συνεδρίου είναι «ΜμΕ: Καινοτομία, ανταγωνιστικότητα και ευημερία σε ένα άστατο οικονομικό περιβάλλον». Στόχος, λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, η αναζήτηση των κατάλληλων δράσεων για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στα πάνελ θα συμμετάσχουν Υπουργοί, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι,Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

https://hazliseconomist.com/gr/event/european_business_summit/overview

 

Related Articles

 SOME 2026: το 9ο Διεθνές Συμπόσιο για τις Λειτουργίες, τη Διοίκηση και την Οικονομία των Πλοίων

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΛΟΙΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ»    SOME 2026 15 & 16...

CAPITAL LINK: 18th Annual New York Maritime Forum

Panel Discussions: Dry Bulk, Gas, Energy and Tanker Sectors – 18th Annual...

Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων-Σεμινάριο «VOYAGE CHARTER PARTIES»

 ΝΑΥΤΙΛΙΑΚO ΣΕΜΙΝΑΡΙO Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων διοργανώνει νέο επιμορφωτικό σεμινάριο πρακτικής της...