Τρίτη , 1 Σεπτέμβριος 2026
Home AGENDA Το Run Greece 2024 έρχεται στον Πειραιά στις 22 Ιουνίου
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το Run Greece 2024 έρχεται στον Πειραιά στις 22 Ιουνίου

Το Run Greece 2024 έρχεται το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024  στον Πειραιά, με έναν βραδινό αγώνα στις 19:00 στους δρόμους της πόλης μας. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, με τη σφραγίδα του ΣΕΓΑΣ Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, η οποία μετρά ήδη δώδεκα χρόνια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στην οποία συμμετέχουν σταθερά χιλιάδες δρομείς.
Είμαστε χαρούμενοι που ο Πειραιάς εντάσσεται για πρώτη φορά σε αυτή τη διοργάνωση και που η πόλη μας αποτελεί επίκεντρο μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.
Θα πραγματοποιηθούν τρεις διαδρομές, 10 χλμ., 5 χλμ. και παιδικός αγώνας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Βασ. Γεωργίου στο ύψος της Αγίας Τριάδας.
Ώρα Εκκίνησης 10χλμ: 19:00
Ώρα Εκκίνησης Παιδικού Αγώνα: 20:30
Ώρα Εκκίνησης 5χλμ: 20:30
Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και δηλώσεις συμμετοχής: www.run-greece.gr

H διαδρομή

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς είναι η εξής: Βασ. Γεωργίου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Χατζηκυριάκου, Θουκιδίδου, Θεοτόκη, Φρεαττύδος, Ζαννή, Χαρ. Τρικούπη, Πολυτεχνείου, Β΄ Μεραρχίας, Λαμπράκη και καταλήγει πάλι στη Βασ. Γεωργίου.

 

Εγγραφές

Οι εγγραφές για τον αγώνα του Πειραιά, κατόπιν διαθεσιμότητας, θα πραγματοποιούνται την Παρασκευή (21/6) από τις 14:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο (22/6) από τις 10:00 έως τις 14:00 στο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (Σωτήρος Διός 17, Ισόγειο).

 

Related Articles

UPoilTankers & Trading: WEBINAR ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ LEVEL 1

UPoilTankers & Trading Η UPoilTankers & Trading διοργανώνει την ΠΕΜΠΤΗ 10.09.2026 και...

Μεσίτες ακινήτων: Σεμινάριο στο Ε.Ε.Α. 

Ένα σεμινάριο με σημαντική πρακτική αξία για τους επαγγελματίες του κλάδου των...

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ξεκινά  η δωρεάν Δημοτική Συγκοινωνία για την πρόσβαση στο Βεάκειο Θέατρο τις ημέρες των παραστάσεων

Ξεκινά  η δωρεάν Δημοτική Συγκοινωνία για την πρόσβαση στο Βεάκειο Θέατρο τις...

Παρουσιάζεται στη Σαλαμίνα το νέο βιβλίο του Χρήστου Μυλωνά “Αλκυονίδες και άλλες μέρες της Κούλουρης”

Μια ξεχωριστή εκδήλωση με επίκεντρο τη Σαλαμίνα, την ιστορία, τη λαογραφία και τη...